Comunitatea Locala RO100 Galati iese zilnic la strans semnaturi pentru #FaraPenali

Joi, 02 August 2018, ora 20:49 3341 citiri
Foto: RO100 Galati

Comunitatea Locala RO100 Galati este implicata zilnic in strangerea de semnaturi pentru initiativa cetateneasca "Fara Penali in functii publice", campanie civica in care sunt implicate mai multe personalitati publice.

Potrivit unui comunicat de presa remis joi Ziare.com, strangerea de semnaturi se desfasoara pe faleza (zona Malnas), la Neacsu (langa Dunarea Center Mall), in Gradina Publica si in Tiglina 1, mai exact in fata magazinului Flanco.

Actiunea de strangere a semnaturilor se desfasoara zilnic, incepand cu ora 18:30, potrivit sursei citate. RO100 Galati mai precizeaza ca a fost si in localitatile din judet pentru a aduna semnaturile necesare initiativei.

Galatiul este unul dintre orasele in care USR incearca sa stranga 20.000 de semnaturi, pentru a indeplini conditia de a avea 21 de judete cu 20.000 de semnaturi.

Pana acum, in acest judet au fost stranse 16.000 de semnaturi, deci mai sunt necesare 4.000.

Pentru a putea fi depusa initiativa cetateneasca este nevoie de un total de 500.000 de semnaturi, dar si ca in cel putin 21 de judete sa fie stranse cate 20.000 de semnaturi.

In acest sens, caravana #Fara Penal a pornit, miercuri, prin tara, pentru a strange semnaturile necesare, iar unul dintre judetele in care va ajunge este si Galati.

Iata aici in ce alte locatii va mai ajunge caravana #Fara Penali: Caravana #Fara Penali porneste prin tara: De cate semnaturi mai e nevoie pentru legalizarea unei "chestiuni de bun simt"

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
Poza MacGigi
MacGigi
rank 5
Poza ORCA
ORCA
rank 5
Multumiri din suflet tuturor celor ce participa la campania