Comentariul jignitor al unui deputat minoritar la adresa protestatarilor romani: Neam de sluga

Miercuri, 11 Noiembrie 2015, ora 15:19
12286 citiri
Comentariul jignitor al unui deputat minoritar la adresa protestatarilor romani: Neam de sluga
Foto: Facebook / Niculae Mircovici

Niculae Mircovici, secretar al Camerei Deputatilor, deputat ales din partea minoritatii bulgare, ca reprezentant al Uniunii Bulgare din Banat, a postat pe Facebook un comentariu jignitor la adresa protestatarilor care au cerut in ultima saptamana reformarea din temelii a clasei politice.

"Un neam de sluga se simte cu adevarat stapan atunci cand posteaza in mediul virtual sub protectia anonimatului sau cand clamand democratia iese in strada (in numar semnificativ-mii sau zeci de mii) asumandu-si mandatul a milioane de oameni care au votat. Dreptatea se bazeaza pe un adevar rostit pe jumatate si evident inpersonal (sic!) sau general Din pacate am ramas in istorie cu tradari de la Burebista la Antonescu,cu invatatul furtului si sperjurului din copilarie,cu zidirea Anei in zid in loc de gasirea solutiei pentru ca zidul sa nu se prabuseasca,cu plansetul pentru ciobanul ucis de cei doi vecini si prieteni,evident tot romani,cu prostia si tupeul ca repere.

Acum am inventat democratia originala,mobilizare pe facebook (la ordin evident) iesit in stada (sic!), anulat alegeri,facut jocul cui trebuie si apoi bocetul slugii ca o duce rau.Am scis (sic!) cu durere in suflet dar nu trebuie sa-mi dati dreptate.Din pacate imi va da viitorul.Noi suntem stapani", a postat marti seara pe Facebook Niculae Mircovici.

A treia zi de proteste, in toata tara - "Romania, trezeste-te!", "Singura solutie, inca o revolutie!" (Galerie foto&video)

A cincea zi de proteste: Manifestatii in mai multe orase din tara

Foto: Facebook/Niculae Mircovici

In varsta de 65 de ani, Niculae Mircovici este la al treilea mandat de deputat. El a absolvit Academia Militara, inainte de 1989 fiind ofiter activ al armatei. In 1985 a absolvit si Facultatea de drept a Universitatii Babes Bolyai din Cluj Napoca.

A sasea zi de proteste: Presedintele Iohannis a fost la Universitate (Galerie foto - Video)

Associated Press: Protestatarii cer o Romanie curata

In februarie anul acesta, Mircovici a fost condamnat definitiv la sase luni de inchisoare cu suspendare pentru savarsirea infractiunii de conflict de interese, dupa ce si-a angajat sotia la biroul parlamentar detinut in Circumscriptia electorala nr. 35, Timis.

Protest cu masti, la 4 dimineata, la Universitate: "Iert pentru ca sunt crestin, dar sa va iert la nesfarsit as fi cretin!" Interviu

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Niculae Mircovici proteste sluga, #proteste Colectiv , #deputat