Clotilde Armand anunta program "normal" de lucru pentru angajatii primariei: "Vinerea, sa lucreze pana la ora 16, asa cum e normal"

Miercuri, 07 Aprilie 2021, ora 10:24
Autor: Lavinia Ionita
Clotilde Armand anunta program "normal" de lucru pentru angajatii primariei: "Vinerea, sa lucreze pana la ora 16, asa cum e normal"Clotilde Armand anunta prelungirea programului de lucru, vinerea Foto Facebook/Clotilde Armand

Intr-o posatre pe pagina sa de Facebook, primarul sectorului 1, Clotilde Armand a anuntat, miercuri, 7 aprilie, mai multe schimbari pentru angajatii insititutiei care vor fi obligati sa utilizeze cartelele pentru pontaj sau registrul de prezenta pentru a-si lua salariile.

Primarul are suspiciuni in privinta concediilor medicale, crede ca sunt folosite abuziv si cere verificari de la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate.

Clotilde Armand anunta si prelungirea programului de lucru, vinerea, cand angajatii vor munci pana la ora 16, nu pana la 14, ca pana acum.

"Observ ca unii angajati din Primaria Sectorului 1 au impresia ca sunt in vacanta. Da, da. Sau ca locuitorii acestui sector sunt obligati sa le plateasca salariile pentru figuratie... sau sa plece de la locul de munca cand au chef. Nu stiu cum i-a obisnuit fosta administratie insa va spun ferm ca eu nu voi tolera asa ceva.

De astazi, toti functionarii primarie si din subordonate care nu-si folosesc cartelele pentru pontaj sau registrul de prezenta nu vor mai fi platiti. E simplu: esti platit cat muncesti. Un alt aspect: am trimis catre Casa Nationala de Asigurari de Sanatate o adresa sa verifice si sa ne comunice situatia celor care folosesc concediile medicale. Avem multe suspiciuni ca aceste concedii sunt folosite abuziv. De asemenea, vom schimba regulamentul intern pentru ca in ziua de vineri sa nu se mai lucreze pana la ora 14.00. Sa lucreze pana la ora 16.00. Asa cum e normal.

PS: Sa stiti ca exista si altfel de angajati. Sunt functionari care stau pana seara si muncesc in locul celor absenti. Iar frustrare este imensa atunci cand unul munceste si zece privesc cu dispret la el", a scris Clotilde Armand pe pagina ei de Facebook.


 Articol citit de 3917 ori

  Citeste si:
  Comentarii
  MacGigi
  07.04.2021, 12:31
  Doamna Armand, aveti grija sa nu mi ti-i epuizati la munca
  pe doamnele si domnii obisnuiti cu alte conditii de lucru :)))) Nu uitati pericolul de radiatii de la computere :))) Si stresul birocratic face ravagii. Daca le luati si stampila, astia devin astenici pe viata!
  Tot-la-vale
  07.04.2021, 11:24
  Dins seria „Sa radem cu Clotilda”
  serialul regizat de Z.com la ordin, ca sa ii faca imagine (zilnic!) politrucii. De fapt, o carierista care nu face nimic decat sa scrie pe FB ca sa aiba copistii de la zoaie cu ce umple site-ul.
  harris_bmb
  07.04.2021, 11:52
  Nu este de ras, este de plans
  dupa 4 ani de mandat rezultatele vor fi zero asa cum au fost si la DistriGaz.
  Nu stiu de ce DNA a oprit procesul de trimitere in judecata pentru mai multe fapte de coruptie comise de aceasta infractoare.
  Solicita spaga de la firmele autorizate ANRE pentru diverse avize sau lucrari castigate prin licitatie. Cine nu "cotiza" era exclus pe diverse motive - toate ilegale.
  Cine nu crede poate sa caute lista de firme afisata in sediul din Marasesti si sa puna cateva intrebari .
  Gile
  07.04.2021, 12:49
  Ha, ha, ha !
  Adevarul ca nimeni nu poate atinge "nivelul de performanta" a lui Tudorache Diamant si al mafiotilor PSD din mandatul precedent!
  Ha, ha, ha !
  Toata lumea isi da seama ca oricine este mai bun decat mafiotii PSD si faptul ca Armand Clotilde face curatenie dupa mafia PSD in cea mai bogata administratie locala din Romania este un lucru foarte bun !
  Oricum l-a depasit de mult in realizari pe viitorul puscarias Tudorache care se ascunde prin parlament, desi nu are decat 4 luni de mandat (din momentul in care a depus juramantul)!
  cozmin
  07.04.2021, 10:47
  sa nu te poti angaja la stat fara coruptie...
  niciun anunt pe site-urile de internet si sa fie angajati un milion de bugetari, cum s-au angajat? iar mediul privat sa fie inchis..aceasta este reforma in justitie?
  Gile
  07.04.2021, 10:44
  Foarte simplu
  Asta este cea mai dura lovitura pentru angajatii primariei!
  Ei erau obisnuiti de mafia PSD sa treaca pe la primarie cate o zi pe luna!

  https://youtu.be/7sKeOyi8fUU?list=OLAK5uy_lDLTvxnQkieY6VrQJCwvX6DGlIUFHtRRo
  harris_bmb
  07.04.2021, 12:20
  naivitatea este frumoasa la varsta copilariei
  dupa adolescenta este hidoasa.
  Doamna cu pricina arunca fumigene pentru a acoperii incompetenta de care da dovada.
  Multi baieti destepti(la propriu) au inceput sa plece din USR. Stiu ei de ce.
  Dar sa revin la subiect:

  toti angajatii din primarie lucreaza de luni pana joi cu 1/2h mai mult(+2h) iar vineri au program mai scurt cu 4*1/2h(-2h). La stat legea spune 8h pe zi de luni pana vineri.

  La privat ai semnat pentru un venit fix care poate insemna 8h pe zi si 4 weekend-uri libere sau 10-12 h pe zi si doar 1 weekend pe luna liber.

  Alt exemplu, de care am "beneficiat":
  pe contract erau 10 zile de concediu de odihna dar real nu depasea 5 zile/an. Cine nu era de acord putea sa plece la alta firma in orice moment. SIC!!! Ce spunea ITM ? Nimic. Un control care se incheia asa: nu am descoperit nimic ilegal.
  BaronulRed
  07.04.2021, 10:44
  Așa ceva ...🤣😂🤣
  Cum postează Ciordilde ceva pe fb, cum este preluat de către presa de propagandă. Ce nu ințeleg eu, de ce se opun francezii la ridicarea MCV, ce trebuie să le mai dăm?
  MacGigi
  07.04.2021, 12:26
  @BalonulRosu. Kamarade! Nu stiu de ce dar am impresia ca astia
  isi bat joc de tine si de vecina ta. Eu te apreciez ca faci atatea comentarii de calitate, poate nu chiar internationala, dar macar rusesasca! Sunt mai bune decat alea chinezesti, dar par un pic mai putin finisate, par un pic din topor :)))) Sunt convins ca te vei ameliora imediat dupa ce tragi o duska de Sputnik.

  PS Ai incercat o alianta cu Bizon si clonele sale?
  Unde-i unul nu-i putere, unde-s doi putere creste :))))
  darnic00
  07.04.2021, 11:10
  Pai uite, trebuie sa le mai dam de exemplu, exemple, scuza-mi.
  pleonasmul. De exemplu, sa fie obligata daca nu vrea de buna voie, cu forta, si Sosoaca voastra, si Simion al vostru de la AUR, adica RUSI, sa poarte masca, in orice loc public din Romania, adica inclusiv pe strada, inclusiv in Parlament. Ei, daca astia ar fi luati cu forta si civilizati, poate asta ar determina Franta, si nu numai Franta, sa se mai uite o data pe Decizia de a Mentine MCV in Romania. Pentru ca nepurtarea mastii, fapt oarecum banal, reprezinta de fapt INCALCAREA LEGII, si asta nu o face oricine, ci o face un Presedinte de Partid Parlamentar sau un Senator al Romaniei. Vreti fara MCV? Atunci fara nesimtire!
  Serious
  07.04.2021, 11:03
  BaronulGoe lovește fulgerător!
  Cum apare un articol despre Clotilde cum bălește sluga putinistă pe tastatură! Diferența dintre tine și restul slugilor care ridică salariul in ruble la casieria din Tiraspol este că tu, intr-un mod patologic, ești de fapt indrăgostit de ea.
  medgidnicolai
  07.04.2021, 14:18
  ce ideie geniala
  fonctionarii sa ramana la serviciu pana la orele 16.00. probabil ca nu li se vor taia sporurile si vor fi platiti suplimentar.
  razvanus
  07.04.2021, 11:28
  Unde există destule joburi și salarii decente...
  Cele mai stabile locuri de muncă sunt la stat, in administrație, ministere, ca bugetari, unde sunt salarii decente acum. La firmele private multinaționale sunt salarii bune, mai ales dacă ești manager (funcții de conducere minim 2000 euro net/lună).
  Dar la puține firme private romanești se dau salarii mari, decente, cum se dau acum la multinaționale, sau in sistemul public.
  Sunt mulți oameni fără job acum, in anii 2021 și 2022 este bine să ne păstrăm jobul din prezent, să nu demisionam.
  Acum se oferă salarii mici la angajare.
  Cele mai multe locuri de muncă sunt acum in localități cu minim 50.000 de locuitori din centrul și vestul Romaniei plus Ploiești, Constanța, Iași, București și Ilfov.
  darnic00
  07.04.2021, 11:22
  BaronulRed
  Vecina mea de la trei, spune ca i-a spus vecina de la patru, ca la granita dintre Rasiia si Ucraina, se inregistreaza in ultima vreme, in ultimile zile o nejustificata si neanuntata masare de forte tehnice militare si militari, pe teitoriul Rasiiei. Zice vecina de la patru, ca ea crede ca aia ar fi ostasii Armatei Rosii, ca aia ai Ucrainei nu apuca sa ajunga pe teritoriul Rasiiei, nici daca ar vrea sa ajunga acolo, ca-i ucid "civilii" chiar in Ucraina, deci ea, crede ca aia ar fi militari ai Rusiei, acolo, la granita. De asemeni, zice vecina de la patru, ca ea a citit in Horoscop, ca ea citeste numai Horoscopul, deci acolo citeste, acolo se informeaza, ca se anunta mari pregatiri de interventii militare in Kaliningrad si in Crimeea. Sigur, asta este parera vecinei de la patru, preluata de vecina de la trei, dar totusi, te intreb eu, oare Ziare.com de ce nu scrie nimic despre asta? Ca tu tot te repezi si tot repeti aici ca Ziare.com nu scrie despre cazanul de tuica furat de unul de la PNL, sau despre necompostarea biletului in tramvai de altul de la USR, dar de intentia mai mult decat evidenta a Rasiei, de a interveni militar in Ucraina, de ca tace de nu se mai opreste Ziare.com, ai?