Copresedintele AUR, despre realizatorul TV Mihai Gadea: "Inconstientul rujat, vopsit si pomadat ca o cocota masculina"

Joi, 10 Decembrie 2020, ora 17:29
50722 citiri
Copresedintele AUR, despre realizatorul TV Mihai Gadea: "Inconstientul rujat, vopsit si pomadat ca o cocota masculina"
Claudiu Tarziu/Co-presedinte AUR/Captura foto Antena3

Claudiu Tarziu, co-presedinte al partidului AUR, i-a adresat cuvinte grele lui Mihai Gadea, realizatorul emisiunii Sinteza Zilei de la Antena 3, pe care l-a numit "inconstientul rujat, vopsit si pomadat ca o cocota masculina", potrivit publicatiei Aktual24.

Atacul a venit joi, 10 decembrie, intr-o postare pe Facebook, dupa ce Tarziu participase cu o seara inainte la emisiunea Sinteza Zilei, el aratandu-se nemultumit de tratamentul primit in studio.

El si-a editat ulterior textul, eliminand apelativele jignitoare la adresa lui Gadea, care pot fi vazute insa in istoricul postarii.

"Boxul e sah cu pumnii. Politica, pina la masuri concrete, este box cu vorbe. Eu am facut si box, am jucat si sah. Insa, pentru a te putea manifesta, este nevoie de un arbitru - taman ce nu a fost Mihai Gidea, in emisiunea lui de ieri, de la Antena 3, in care am fost invitat.

Ma uitam uimit la inconstientul rujat, vopsit si pomadat ca o cocota masculina.

Iar Ungureanu de la USR e atit de subtirel la minte incit, in pauza, cauta pe net ce inseamna cuvintul zelot. Si desi a vazut ca am dreptate, continua sa spuna ca nu am folosit bine cuvintul. Ce nu am apucat sa-i spun clar in emisiune este ca religia pe care o slujeste extrem e satanismul neomarxist. Am spus ceva, dar au sarit toti pe mine.

A fost prima si ultima oara cind am mers la emisiunea lui Gadea. Pierdere de vreme, vorbarie calpa, obraznicie din partea moderatorului, 'jurnalism' de ambuscada", a scris Tarziu pe Facebook.

Claudiu Tarziu, co-presedinte AUR, a fost membru al Consiliului National de Coordonare al Coalitiei pentru Familie in perioada de strangere a semnaturilor pentru modificarea Constitutiei si una dintre vocile pro-referendum.

Claudiu Tarziu a fost director si fondator al revistei Rost, aparuta in decembrie 2002, prezentata ca fiind "o revista pentru resurectia nationala si crestina", in paginile careia si-au gasit loc articole de promovare a unor lideri ai Miscarii legionare. Pe blogul propriu, Tarziu nu-si ascunde simpatia pentru Corneliu Zelea Codreanu: "Care adevar istoric a fost ignorat de Ion Cristoiu cind l-a portretizat pe Codreanu? Nu era charismatic, incoruptibil si idealist (sau, ma rog, daca vreti, romantic)? Cind si ce dovezi sint ca Miscarea Legionara a pregatit asasinarea in masa a evreilor?".

Decizie definitiva a Curtii Supreme: Dosarul Mineriadei din iunie 1990 se intoarce la Parchetul General. Motivele invocate de judecatorul care a desfiintat rechizitoriul

VIDEO Sofer de autocar, batut crunt de trei romani veniti din Italia: "Dupa mai multe ore de asteptare, rabdarea lor a cedat"

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarația controversată a unui lider AUR: ”A include dreptul la avort este o oroare fără margini”
Declarația controversată a unui lider AUR: ”A include dreptul la avort este o oroare fără margini”
Preşedintele Consiliului Naţional de Conducere al Alianţei pentru Unirea Românilor, Claudiu Târziu, afirmă despre votul din 11 aprilie din Parlamentul European, privind includerea, în Carta...
Fermierul care a condus protestele împotriva cerealelor ucrainene intră în politică. Măsurile radicale pe care le propune
Fermierul care a condus protestele împotriva cerealelor ucrainene intră în politică. Măsurile radicale pe care le propune
Omul de afaceri Emil Enache s-a înscris în partidul AUR și va candida la alegerile locale. Enache, cel care a condus protestele în Vama Albita, va deschide lista de consilieri locali la Husi,...
#Claudiu Tarziu, #aur, #Mihai Gadea, #stiri politica , #AUR