Claudia Ionas, noua purtatoare de cuvant la Cotroceni

Joi, 16 Februarie 2012, ora 18:56 18575 citiri
Foto: Realitatea TV

Dupa demisia lui Valeriu Turcan din functia de purtator de cuvant al Administratiei Prezidentiale, locul sau a fost luat de Claudia Ionas.

"Incepand cu data de 17 februarie a.c., presedintele Romaniei a desemnat-o pe doamna Claudia-Elena Ionas sa coordoneze activitatea Departamentului de Comunicare Publica si sa indeplineasca atributiile de purtator de cuvant al Administratiei Prezidentiale", se arata pe site-ul Presedintiei.

Claudia Ionas, fosta Cristache, a lucrat pana in prezent la Biroul de Presa al Palatului Cotroceni, fiind angajata aici din 2008.

Claudia Ionas, in varsta de 26 de ani, este absolventa a Scolii Nationale de Stiinte Politice si Administrative (SNSPA), specializarea sociologie, institutie in cadrul careia a urmat si un masterat de "Guvernare si Societate".

Valeriu Turcan a demisionat, joi, din functia de purtator de cuvant al Administratiei Prezidentiale, si din functia de consilier al presedeintelui Traian Basescu, urmand ca pe viitor sa activeze in domeniul privat.

Valeriu Turcan a demisionat din functia de purtator de cuvant al Presedintiei

Turcan si-a prezentat demisia, joi, conform unui comunicat al Biroului de presa al Administratiei prezidentiale.

Turcan era purtatorul de cuvant al presedintelui Traian Basescu din aprilie 2007. In perioada 2005-2006, Valeriu Turcan a fost presedintele Agentiei de Strategii Guvernamentale. In septembrie 2011, presedintele Basescu l-a numit, prin decret, pe Valeriu Turcan in calitatea de membru in Consiliul de conducere al Institutului Cultural Roman.

Valeriu Turcan este sotul deputatului PDL Raluca Turcan.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News