Citu, despre ursul impuscat in Covasna: Se pare ca nu este cel mai mare; vom vedea concluziile anchetei VIDEO

Miercuri, 05 Mai 2021, ora 16:38
Autor: Teodor Serban
Citu, despre ursul impuscat in Covasna: Se pare ca nu este cel mai mare; vom vedea concluziile anchetei VIDEO
Premierul Romaniei, Florin Citu FOTO Facebook

Premierul Florin Citu a declarat, miercuri, ca a avut o discutie cu ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Tanczos Barna, cu privire la ursul impuscat in judetul Covasna, sustinand ca nu toate informatiile care au aparut in spatiul public ar fi corecte.

"Am avut o discutie cu domnul ministru. Inteleg ca exista o ancheta. Vom vedea care vor fi rezultatele. Se pare ca nu toate informatiile din spatiul public sunt corecte si aici nu as vrea sa comentez ceva ce nu este corect, dar se pare ca nu este cel mai mare urs, pana la urma. Vom vedea care sunt concluziile anchetei", a precizat Citu, intr-o conferinta de presa, la Palatul Victoria.

Ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Tanczos Barna, a declarat miercuri ca a fost demarat un control in cazul ursului brun impuscat in Covasna, intr-o arie naturala protejata, eveniment semnalat de catre organizatiile Agent Green (Romania) si VGT (Austria).

Recent, Agent Green si VGT au condamnat, intr-un comunicat de presa, uciderea ursului brun Arthur de catre Printul Emanuel von und zu Liechtenstein, vanator de trofee, care a venit in Romania, in luna martie, la Ojdula, judetul Covasna, pentru a-l impusca.

 Articol citit de 4514 ori

  Citeste si:
  Comentarii
  niculaeda
  06.05.2021, 09:18
  @MaronulRed Rank user: x5 05.05.2021, 19:20
  - uite ursu' , in viata si decedat :

  "https://www.blick.ch/politik/der-trophaee-wegen-prinz-von-liechtenstein-erschiesst-den-groessten-braunbaeren-europas-id16504074.html" !
  FuckYouGiGi
  05.05.2021, 20:14
  Se pare ca nu este cel mai mare;
  "Prințul Emanuel von und zu Liechtenstein, rezident in Riegersburg, localitate situată in regiunea austriacă Stiria, și-a fundamentat uciderea celui mai mare urs din Romania prin derogarea oferită de ministerul mediului din Romania acordată pentru eliminarea unei ursoaice cu pui care ar fi cauzat pagube anul trecut la unele ferme din Ojdula, județul Covasna.

  Dar in realitate, Prințul nu a omorat ursul problemă, ci un mascul care trăia in adancul pădurii și care nu venise niciodată in apropierea localităților." - Agent Green

  Pe cat punem pariu ca maine cel tarziu apare Tiriac si ne face pe toti prosti ca sa-apere pe nea printu'?

  https://kmkz.ro/de-ras/tara-de-sclaveti-cel-mai-mare-urs-din-romania-fost-impuscat-de-un-print-austriac-intr-o-arie
  RexMundi
  05.05.2021, 19:30
  serios ?
  Printzul von und zu Liechtenstein e invitat data viitoare la o vanatoare in palatul victoria ! are porcine care bantuie palatul la greu ! poate ne scapa de ei...
  v_sile
  05.05.2021, 17:40
  Citu pare decupat din rubrica de umor
  Stire: O femeie de 37 de ani a fost violata.
  Citu: Stirea este falsa, femeia are 44 de ani!
  BaronulRed
  05.05.2021, 19:20
  ...
  Hai, mah, gata, sa ne linistim ca ne-a zis statul roman ca ursul nu era cel mai mare de la noi! Gata, s-a rezolvat problema! Hai, fiecare sa-si vada de treaba! #CeTara
  MacGigi
  05.05.2021, 17:32
  Arthur nu este cel mai mare. Printzul von und zu Liechtenstein
  isi poate prelungi sejurul cinegetic :)))))
  Ministrul mediului ii aduce o lada cu munitie...
  FuckYouGiGi
  05.05.2021, 19:13
  despre ursul impuscat in Covasna:
  Pacat ca prostia nu doare, postacii de pe ziare ar tipa intruna in frunte cu Falsul Helvet scatofag , deranjat la système
  DUTTY
  06.05.2021, 09:46
  Tanczos Barna in traducere Dansatorul Maro!!!!
  Cat de Catu trebuie sa fii sa crezii ca acest Tanczos Barna (si alti udemeristi) vrea binele Romaniei,el nu a facut altceva decat sa promivezeturismul in Harghita-Covasna!!!
  Camelian_Propinatiu_scriitor
  05.05.2021, 17:02
  Fără Goţiu, USR PLUS, după ce-a păţit-o cu Voiculescu nu se bagă
  Fără ecologistul Gotiu, USR PLUS, după ce-a pătit-o cu Voiculescu se miscă prudent, n-are incă nicio reactie, pe cand premierul Citu evaluează că nu e Arthur cel mai mare urs, semn că nu se va amesteca la mediu in treburile interne ale altuia. Istoric, PNL se laudă că e partid national, dar micsorează ursul carpatin, il face de plus.
  cipriotu
  06.05.2021, 01:13
  E mai mult decat ai zis, Cameliane
  Prin afirmatiile pe care le-a făcut, respectiv prin incercarea de subevaluare a ursului ucis, Citu a dat nu doar semn că nu se va amesteca in treburile celor de la Mediu, ci mai mult, a arătat că deja pregăteste acoperirea măgăriei comise si ingroparea cazului.

  Prin urmare, o să ramana fix asa cum s-a stabilit. Adicătălea ca-n gară.

  Tară vandută, cu slugoi vanduti ajunsi la putere...
  angel9913
  05.05.2021, 17:11
  Concluzia ar fi ca daca ursul ala nu era cel mai mare...
  ... din tzara, atunci merita impuscat !

  Deh, logica nu gluma... si IQ natzional 87 !... :)
  Stefannel
  05.05.2021, 19:03
  Pai cum crezi ca a ajuns acolo
  Pai cum crezi ca a ajuns Citu acolo? Cine crezi ca a votat ca banda PDL sa ajunga la butoane? Doar nu iubitorii de carte si muzica simfonica.
  pamantean
  05.05.2021, 18:07
  ursu este vinovat
  Sa bagat ca proasta in politica. Cum sa suporte politicienii de top ceva maimare *** ei . Deh , mare suparare mare , UDMR stul mediului a demarat un control , ce si pecine va controla ? , ursul este vinovat , el va fi comprimat sa iasa la masura medie . Uite unde am ajuns noi romani sa vina cica un print sa impuste dihania. De ce nu la impuscat un vanator autorizat almediului, cine la chemat pe print, cine a luat spaga ...
  Sa handesti pe tine daca a treebuit sa devina stire nationala , sa iasa Catu sa ne convinga ca ursu are multe pacate . Refuza marirea pensilor, incurca guvernul sa rezolve pensile speciale , pune talpi in respectarea drepturilor constitutionale , influienteaza negativ intrarea in sapatiul ala european .
  Cretinii ajunsi sforaitori ne trambiteaza vorbe sa ne faca sa credem ce spun ei si sa nu vedem ca alunecam in fundul sulfurat al marii. IERTATE fiet i tie pacate ursule