Primarul Ciprian Ciucu se plange pe Facebook de Politia Rutiera Bucuresti: "Am fost luat la misto"

Duminica, 02 Mai 2021, ora 23:16
Autor: Teodor Serban
Primarul Ciprian Ciucu se plange pe Facebook de Politia Rutiera Bucuresti: "Am fost luat la misto"
Ciprian Ciucu este primarul Sectorului 6 FOTO Facebook/ Ciprian Ciucu

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a dezvaluit duminica seara ca a fost "luat la misto" de ofiterul de serviciu de la Brigada Politiei Rutiere, atunci cand a sunat sa semnaleze "o cursa de masini in toata regula" pe strazile Capitalei. El a mai precizat ca marti va face o plangere administrativa.

"Absolut rusinos serviciul Brigazii Rutiere din Bucuresti!
Chiar daca sunt primar, daca e vreo neregula in orasul acesta si chiar daca nu este in Sectorul 6, mi se pare normal sa umblu cu papucii de cetatean si sa semnalez cand ceva nu este in regula. Sun la telefonul de serviciu, nu direct la ministru.

In aceasta seara am decis sa ies la plimbare in Centrul orasului cu familia, apoi am luat-o pe jos, pe langa Guvern si am ajuns pe Bd. Aviatorilor unde tocmai se desfasura o cursa de masini (categoria Lamborghini) in toata regula. Motoare turate la maxim, viteze foarte mari de peste 150 km.

Moment in care, na, zic sa sun la Brigada Rutiera Bucuresti sa le spun oamenilor sa stie, am zis ca ajut.

Rezultatul a fosr ca ofiterului de serviciu, pe care l-am deranjat de Paste, a fost sa ma ia la misto. Ca de unde stiu eu ca mergea cu viteza, ca ce, am radar...? Si mi-a inchis telefonul in nas", a scris Ciprian Ciucu pe Facebook.

Primarul a mai anuntat ca marti va face o plangere administrativa si le solicita cetatenilor sa il anunte daca vreodata intalneste astfel de atitudini la Politia Locala a Sectorului 6.

 Articol citit de 5843 ori

  Citeste si:
  Comentarii
  GeluC
  03.05.2021, 10:23
  Politistii sunt comozi si se feresc sa aplice legea ...
  Atunci cand observa incalcarea evidenta a legii, de exemplu parcarea unui autoturism pe trotuar sau pe trecerea pentru pietoni, nu iau masuri daca nu primesc o 'reclamatie' ...
  Cand faci sesizare in scris trebuie sa astepti 30 de zile pentru raspuns la ... "petitie".
  Multi nu sunt politisti care isi inteleg rolul in societate ci functionari limitati dar cu pretentii ...
  Grebla
  03.05.2021, 03:25
  Ce copilarii
  Se supra despre ce vede pe facebook sau ce scrie pe facebook .
  Facebook e o copilarie si nu trebuie luat in serios . Cum nu se iau in serios promisiunile facute la circiuma .
  niculaeda
  03.05.2021, 10:08
  @Grebla Rank user: x3 03.05.2021, 03:25
  "Se supra despre ce vede pe facebook sau ce scrie pe facebook"
  DUTTY
  03.05.2021, 17:50
  Nici in ziua de Pasti nu te poti abtine!!!!
  ATEULE!!!!!!!!!
  valll
  03.05.2021, 01:10
  Psihologia breslei
  Intamplarea este graitoare, raspunsul functionarului care a fost sesizat este tipic psihologiei acestei bresle. La tot pasul, vezi nereguli din sfera obligatiilor Poliitiei pe care nimeni nu le mai observa.
  A devenit evident ca Politia nu gandeste ca o institutie a statului, ci CA UN SINDICAT! Isi motiveaza neregulile, isi apara drepturile si chiar privilegiile, dar nu prea isi intelege, ratiunea de a exista

  Il felicit pe dl primar Ciucu pentru papucii de CETATEAN NORMAL! (Nu de cetatean roman OBISNUIT, care inghite de la institutiile statului toate neregulile fie din cauza ca nu are simtul normalului, fie din lehamite.)
  John88
  03.05.2021, 00:53
  aceleasi solutii si la PS6
  daca incerci sa obtii o audienta.
  probabil politistul avea loc de parcare in sectorul 6 si gratie zbaterii domnului primar, care probabil ca s-a dat mare la telefon ca e primar, trebuie sa plateasca acum o suma de 10 ori mai mare, desi i se promisese ca nu cresc taxele la alegeri.
  se cam intoarce roata...
  nici cu acest ales nu e nicio imbunatatire, e stau in sectorul 6 si presupun ca acum urmeaza un tun cu noile garduri dintre blocuri.
  FrumoasaTara
  03.05.2021, 00:07
  Atitudine tipica pentru ieuropolitistul roman, ce nu face nimic ...
  dar este rasplatit cu un salariu nesimtit si nemuncit si iese la o pensie prematura si mai nemeritata si nesimtita, ceea ce nu-l impiedica sa cerseasca si sa se planga continuu !!!
  Colegul de partid, mincinosul bode, ii apara si ii acopera !!!