Primarul Sectorului 6, dupa ce a verificat lucrari facute pe mandatul fostului edil: "M-am umplut de nervi. E rusinos" FOTO

Miercuri, 12 Mai 2021, ora 22:04 3460 citiri
Fotografiile postate pe Facebook de Ciprian Ciucu

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, afirma, miercuri seara, ca a vrut sa verifice pe Bulevardul Iuliu Maniu cum se prezinta lucrarile facute pe finalul mandatului de fosta administratie si s-a umplut de nervi. "M-am umplut de nervi", afirma primarul, precizand ca sunt "lucrari proaste pe bani multi".

"In seara asta mi-am luat trotineta si am mers pe Bd. Iuliu Maniu sa vad cum se prezinta lucrarile facute pe finalul mandatului de fosta administratie, lucrari deja receptionate si platite. M-am umplut de nervi! Astfel de lucrari ar trebui sa dureze 20-30 de ani sau mai mult. E jenant! E rusinos, noi avem garantie 2 ani pe ele si va trebui sa cerem deja reparatii, in contul garantiei. Valurite, deja pline de crapaturi, lucrari proaste pe bani multi", acebook, Ciprian Ciucu.

Acesta afirma ca "peste doi ani vor arata la fel cum arata asfaltul pus de comunisti acum 40 de ani si va trebui sa le facen iar".

"Urasc risipa asta!! Sunt atatea de facut iar eu, in loc sa merg inainte cu investitii serioase trebui sa repar lucrarile proste, facute in graba su scumpe ale fostei administratii", a mai afirmat primarul.

Acesta precizeaza ca "nu e OK" nici faptul ca trebuie sa se autosesizeze, intrucat "capacitatea de autosesizare a institutiilior din subordine este inca slaba".

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
Poza Kogaion78
Kogaion78
rank 1
....iar s-au tras dungi cu vopsea phroasta.....ca kiudrea......