Raspunsul liderului PSD fata de o posibila intrare in guvern alaturi de PNL. Ciolacu: "Cum se poate construi cu ei?"

Vineri, 11 Iunie 2021, ora 07:373083 citiri
Raspunsul liderului PSD fata de o posibila intrare in guvern alaturi de PNL. Ciolacu: "Cum se poate construi cu ei?"
Liderul PSD exclude o posibila guvernare alaturi de PNL FOTO Facebook / Marcel Ciolacu

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, joi, 10 iunie ca "este exclus" ca PSD sa faca alianta cu PNL pentru guvernare. "Cu cine, cu Turcan la guvernare? Cu Orban, cu Citu? Cum se poate construi cu ei?", a afirmat Ciolacu.

Liderul PSD a fost intrebat, joi seara, la Antena 3, daca PSD merge la guvernare cu PNL si a raspuns: "Am anuntat clar ca e exclus. Cu cine, cu Turcan la guvernare? Cu Orban, cu Citu? Cum se poate construi cu ei?".

Ciolacu considera ca, "daca ai incalcat spiritul Constitutiei, daca ai furat dreptul castigatorului de a propune un prim-ministru (...) nu exista alta solutie decat anticipate".

"Ei confunda statul roman cu interesele lor personale. Eu va raspund din punctul nostru de vedere, e exclusa o alianta cu PNL daca aceasta coalitie se rupe. Va aduceti aminte ca Iohannis spunea ca Parlamentul nu mai reflecta vointa populatiei? Asa e si acum, il anunt pe Iohannis", a mai afirmat liderul PSD.

Premierul Florin Citu a afirmat, joi, la Timisoara, ca, in eventualitatea in care ar fi presedinte PNL, ar fi exclusa o guvernare PSD-PNL.