Ciolacu, despre o posibila candidatura a lui Orban la prezidentiale: "Nici mie, nici doamnei Firea nu ne e frica sa fim contracandidatii dansului"

Joi, 25 Martie 2021, ora 15:322292 citiri
Ciolacu, despre o posibila candidatura a lui Orban la prezidentiale: "Nici mie, nici doamnei Firea nu ne e frica sa fim contracandidatii dansului"
Ciolacu, despre alegerile prezidentiale FOTO Facebook/PSD

Marcel Ciolacu a declarat, intrebat joi la Botosani despre o posibila candidatura a lui Ludovic Orban la alegerile prezidentiale, ca nici lui, nici Gabrielei Firea nu le este frica sa fie contracandidatii liderului PNL.

"Pentru PSD nu e nicio urgenta. Asteptam congresele PNL si USR-PLUS. Ii urez succes domnului Orban. Intai sa fie reales. Pe urma mai vedem. Sincer acum, chiar de Ludovic Orban cred ca nici mie, nici doamnei Gabriela Firea nu ne este frica sa fim contracandidatii dansului", a afirmat Marcel Ciolacu intrebat despre alegerile prezidentiale, joi la Botosani.

El a adaugat ca statutul PSD va fi modificat la Congresul partidului, astfel incat sa existe alegeri preliminare privind candidatul formatiunii la prezidentiale. Ciolacu a mai spus ca PSD va fi altfel decat alte partide, pentru ca seful formatiunii nu va mai fi automat si candidatul la prezidentiale.

"Noi am venit cu o modificare la statutul PSD pe care o sa o facem in cadrul Congresului in care sa rupem aceasta paradigma in care presedinte de partid era automat si candidat pentru functia de presedinte al Romaniei. Ca sa avem niste alegeri preliminare si am vorbit asta si astazi cu domnii primari toti primarii, viceprimarii, alesii locali sa participe la aceste alegeri preliminare si sa aleaga pe cine considera ei ca este cel mai bine dintre cei care doresc sa participe la aceasta cursa.

Cu alte cuvinte sa nu mai fie o decizie a unui numar restrans de membri de partid, aceasta decizie din punctul meu de vedere e cea mai importanta decizie pe care o ia un for al partidului. La noi va fi altfel decat la domnul Orban", a explicat Ciolacu.

Ludovic Orban a declarat ca stie ca, odata cu candidatura la functia de presedinte al PNL, trebuie sa ia foarte in serios si candidatura la Presedintia Romaniei. El a precizat ca va face analize serioase, pentru ca alegerile sa fie castigate cu cel mai bun candidat.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News