Liderul PSD Marcel Ciolacu ii cere presedintelui Iohannis un plan de ridicare a restrictiilor: "Exista doar romani! Romani disperati"

Joi, 01 Aprilie 2021, ora 14:012185 citiri
Liderul PSD Marcel Ciolacu ii cere presedintelui Iohannis un plan de ridicare a restrictiilor: "Exista doar romani! Romani disperati"
Marcel Ciolacu spune ca e necesar un plan de reducere a restrictiilor/Facebook

Presedintele PSD Marcel Ciolacu ii cere presedintelui Klaus Iohannis sa vina cu un plan de "reducere etapizata a restrictiilor", intr-o postare pe Facebook.

"Oamenii au nevoie de reguli clare aplicabile tuturor, de termene care sa ofere un orizont de timp concret spre revenirea la normalitate si de masuri coerente pentru a le proteja locurile de munca. Altfel, tensiunea sociala se va transforma, rapid, intr-un cutremur care va matura sansele tarii de a iesi din criza! (...) Acum Iohannis trebuie sa anunte urgent un plan de reducere etapizata a restrictiilor!", scrie Marcel Ciolacu.

Presedintele PSD spune ca oamenii sunt revoltati de "aroganta, lipsa de transparenta, deciziile contradictorii", referindu-se la protestele din ultimele zile.

"Nu exista "teroristi", "saraci" sau "asasini"! Exista doar romani! Romani disperati. Unii ca mor de foame, altii ca sunt extenuati dupa un an de zile de lupta cu pandemia! Toti sunt revoltati de aroganta, lipsa de transparenta, deciziile contradictorii si neaplicarea egala a legii, toti simt ca statul i-a abandonat, ca au ramas pe cont propriu!", scrie acesta.

De asemenea, Ciolacu cere demisia ministrilor Voiculescu si Turcan pentru ca nu au purtat masca.

"Acum este momentul ca demnitari precum Voiculescu si Turcan, care au sfidat regulile impuse tuturor cetatenilor obisnuiti, sa zboare din functii", a mai scris, pe Facebook, presedintele PSD.