Cine este Marius Nica, propunerea pentru Ministerul Fondurilor Europene

Vineri, 27 Martie 2015, ora 19:13 4930 citiri

Marius Nica, propunerea premierului Victor Ponta pentru functia de ministru al Fondurilor Europene, in locul lui Eugen Teodorovici, propunerea pentru Ministerul de Finante, este secretar de stat in Ministerul Muncii si fost consilier al ministrului Rovana Plumb, pe vremea cand era europarlamentar.

De asemenea, Nica a fost secretar de stat si la Ministerul Mediului, cand detinatorul portofoliului era tot actualul presedinte al Consiliului National al PSD, potrivit Mediafax.

In varsta de 34 de ani, propunerea pentru Ministerul Fondurilor Europene a absolvit Facultatea de Informatii din cadrul Academiei Nationale de Informatii din Bucuresti si a lucrat ca ofiter in cadrul MApN. De asemenea, are un masterat obtinut la SNSPA - Relatii Internationale si Integrare Europeana -, urmand apoi cursurile Facultatii de Administrare a Afacerilor in Limba Germana.

Marius Nica a mai ocupat functia de presedinte al Consiliului de Administratie a Loteriei Romane, iar in cea mai recenta declaratie de avere, din luna aprilie 2014, acesta noteaza ca detine un teren intravilan de 400 metri patrati si doua case cumparate in 2011, toate in Brasov, dar si un apartament in Bucuresti.

Eugen Teodorovici, propus la Ministerul de Finante

Prim-ministrul Victor Ponta a declarat, vineri dupa-amiaza, ca l-a propus la Ministerul de Finante pe ministrul Eugen Teodorovici, si, in locul sau, la Fonduri Europene, pe Marius Nica, secretar de stat in Ministerul Muncii.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii