Chiul in masa la Consiliul Local Ploiesti

Miercuri, 25 Iunie 2008, ora 15:40 885 citiri

Consiliul Local Ploiesti nu a fost constituit nici miercuri, la a doua convocare, din cauza lipsei de cvorum, dupa ce vineri nici un consilier ales nu s-a prezentat la sedinta, motivul principal invocat de reprezentantii partidelor fiind ca nu s-a ajuns inca la o intelegere privind viceprimarii.

La sedinta Consiliului Local convocata pentru miercuri de prefectul de Prahova, Doru Nechiti, reprezentantii PD-L nu s-au prezentat, primarul Andrei Volosevici precizand ca alesii din partidul sau au lipsit din cauza ca nu s-a ajuns inca la un rezultat in urma negocierilor politice, informeaza NewsIn.

"Nu avem solutii pentru viceprimari, sper insa ca pana luni sa incheiem negocierile, oricum va fi ultima zi in care Consiliul Local se mai poate constitui", a spus Volosevici.

Fostul viceprimar al orasului, Radu Socoleanu de la PNG-CD, a afirmat ca nu are certitudinea ca va obtine un nou mandat in urma negocierilor din aceste zile.

"Oricum ar fi, luni e ultima strigare de constituire a Consiliului Local, conform legii si sper sa ajungem la o intelegere", a precizat Socoleanu.

Avand in vedere neprezentarea consilierilor locali la primele doua sedinte, prefectul s-a vazut nevoit sa-i convoace pe alesii ploiesteni, luni, 30 iunie.

In situatia in care Consiliul Local nu se va putea reuni nici la aceasta ultima convocare, din cauza absentei fara motive temeinice a consilierilor, prefectul va declara vacante, prin ordin, locurile consilierilor alesi care au lipsit nemotivat de la cele trei convocari anterioare.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News