Chiliman si Piedone au semnat protocolul de constituire a ACD pe sectoarele 1 si 2

Marti, 08 Februarie 2011, ora 19:00 1462 citiri
Foto: Arhiva

Andrei Chiliman si Cristian Popescu Piedone au semnat marti, protocoalele de constituire a Aliantei de Centru-Dreapta PNL-PC pentru sectoarele 1 si 2 ale Capitalei, anuntand ca se concentreaza pe identificarea unui candidat comun la Primaria Capitalei.

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a afirmat, la finalul ceremoniei de semnare, ca, in urmatoarea perioada, liderii Aliantei se vor concentra pe elaborarea unui program pentru Bucuresti, bazat pe dezvoltare economica a comunitatii si pe descentralizare a administratiei locale, se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

"Cand vorbim de descentralizare, vorbim exact de opusul lucrurilor pe care le doreste Elena Udrea. Si, evident, este de la sine inteles ca ne vom concentra sa gasim un candidat al Aliantei de Centru-Dreapta pentru Primaria Capitalei", a aratat Andrei Chiliman.

Potrivit protocolului semnat marti, Alianta are ca obiectiv apararea drepturilor si promovarea intereselor clasei mijlocii si ale clasei antreprenoriale din Capitala Romaniei, precum si ale tuturor cetatenilor care, prin forte proprii, produc plus-valoare materiala si intelectuala, generand, astfel, progresul comunitatii bucurestene.

Liderul liberalilor bucuresteni a precizat ca referendumul solicitat primarului general al Capitalei in privinta Legii Bucurestiului, trebuie organizat cat mai repede pentru ca orice intarziere denota faptul ca nu e dorit.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News