Deputat USR-PLUS: "Cum ar fi sa avem un centru de vaccinare in Catedrala Neamului? Cum ar fi sa-l vedem pe Patriarhul Daniel coordonand o asemenea campanie?"

Luni, 10 Mai 2021, ora 17:33 3089 citiri
Catedrala Mantuirii Neamului FOTO Facebook/ Catedrala Mantuirii Neamului

Deputatul USR-PLUS Emanuel Ungureanu a declarat luni, 10 mai, ca Biserica ar trebui sa se implice in campania de vaccinare deoarece tine de sanatatea publica si aduce in calcul posibilitatea de a se organiza un centru de vaccinare la Catedrala Mantuirii Neamului, din Bucuresti. Mai mult, atrage atentia asupra faptului ca nu l-a vazut pe Patriarhul Daniel vaccinandu-se.

"E nevoie de mult mai mult decat aceste maratoane, e nevoie de o mobilizare exemplara la sate, de caravane ale medicilor care sa mearga in sate, e nevoie de primari, de preoti. Din pacate, nu l-am vazut inca pe Patriarhul Daniel vaccinandu-se, nu am vazut preoti foarte multi care sa faca acest gest, pentru a indemna cat mai mult populatia in varsta si cu comorbiditati sa fie pe primele locuri.

Cum ar fi sa avem un centru de vaccinare in Catedrala Neamului? Cum ar fi sa-l vedem pe Patriarhul Daniel coordonand o asemenea campanie?", a declarat Emanuel Ungureanu la RFI.

Deputatul mai sustine ca in mediul rural rata de vaccinare este scazuta si ca implicarea Bisericii ar putea sa fie utila.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News