Catalin Drula, despre seful Metrorex care distruge un chiosc din subteran: "Un cartel se destructureaza cu ranga" VIDEO

Miercuri, 07 Aprilie 2021, ora 16:08
Autor: Teodor Serban
Catalin Drula, despre seful Metrorex care distruge un chiosc din subteran: "Un cartel se destructureaza cu ranga" VIDEODirector Metrorex, demoland cu ranga un chiosc de la metrou/Foto Vitalie Cojocari/Facebook

Ministrul Transporturilor, Catalin Drula, a anuntat, miercuri, ca "legea este lege", referindu-se la situatia de la metrou, adaugand ca "unde este lege nu este tocmeala". "Un cartel se destructureaza cu ranga", a afirmat ministrul, referindu-se la intervetia directorului Metrorex.

"Legea este legea si, unde este lege, nu e tocmeala. Metrorex a inceput eliberarea spatiilor comerciale care ocupau domeniul public ilegal", a declarat, miercuri, Catalin Drula.

"Acele constructi provizorii sunt ilegale sub multiple aspecte. Cel mai important este ca nu au autorizatii de construire (...) nu au dreptul legal, comercial de a ocupa domeniul public (...) este foarte important ca sunt nenumarate rapoarte ISU care identifica ca problema de siguranta amplasarea acestor spatii comerciale - inguspeaza caile de evacuare, pobleme de flamabilitate", a mai declarat ministrul.

Acesta a felicitat toate autoritatile implicare in "restabilirea legalitatii".

"Vreau sa felicit toate autoritatile implicte in actiunea de astazi, multulesc Primariei sectorului 2 si primarului Radu Mihaiu", a afirmat ministrul.

Ministrul a precizat ca se va face restabilirea legalitatii, mai multi primari de sector anuntand ca vor face demersurile necesare, avand confirmari de la primarii sectoarelor 1, 4 si 6.

De asemenea, Drula s-a referit la interventia drectorului genera al Metrorex, Stefan Paraschiv, care a deschis un chiosc cu ranga: "Un o curajos, care si-a asumat o misiunea grea la Metrorex. Am vazut comentarii despre folosirea de catre directorul general a unei rangi. Da, un carte se destructureaza cu ranga si-l felicit pentru un act de asumare si curaj".

"Actiunile de astazi si scandalul facut de oamenii liderului de cartel Radoi sunt o ultima zvacnire a mafiei. A putut toata lumea sa vada ca blocarea ilegala a metroului bucurestean a fost o actiune de tip cartel pentru pastrarea sursei puterii ilicite (... ) Acea epoca s-a terminat", a mai declarat ministrul.

Drula a precizat ca orice activitati care s-ar putea derula pe viitor in acele zone se vor face cu respectarea legii, cu avize ISU si cu recomandarea unor arhitecti.Situatia in statia de metrou Stefan cel Mare a devenit tensionata, miercuri, din cauza masurilor luate de autoritati de a desfiinta spatiile comerciale din incinta. Proprietarii magazinelor spun ca acest demers este un abuz.


Actiunea de desfiintare a chioscurilor din statia de metrou Stefan cel Mare a inceput inca de miercuri dimineata, iar cel care a afacut anuntul pe pagina de Facebook a fost chiar primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu.

Ulterior, pe retelele de socializare au aparut filmutele cu chiscurile daramate. Jurnalistul Vitalie Cojocari a scris pe pagina sa de Facebook ca "directorul Metrorex, Stefan Paraschiv a pus mana pe ranga si a deschis un chiosc ca sa fie evacuata marfa. Actiunea a avut loc in huiduielile celor care au magazine in Metrou"

 Articol citit de 4559 ori

  Citeste si:
  Comentarii
  Gile
  07.04.2021, 17:20
  Foarte simplu
  Felicitari celor din USR-Plus!
  Mult succes in continuare!
  Un pas important spre o Romanie in care legea sa fie valabila pentru toti cetatenii Romaniei, nu numai pentru poPulime!
  darnic00
  07.04.2021, 16:30
  Dragi tavarisci si pretini.
  Rau am ajuns. Sa vii tu, ala de la USR cu ranga in mana, si in loc sa spargi capetele Rezistilor, spargi tu "fabrica de bani" a Mafiei Sindicalo-politica. Pai nu era asa ceva in vremurile bune. Sindicatul, fura la concurenta cu Politicul, si daca, pe ici, pe colo apareau sincope in libera si corecta circulatie a banului negru, sarea al'lalt in sprijunul tau, mai dadea Patronul, adica Firea, un milion-doua Sindicatului, mai dadea si Radoi, banii inapoi, cu dobanda de mafiot cinstit, se intelege, ca era de unde. Vorba aia, Bani negri, Ciuma rosie, Fum alb, adica Habemus Papam, ca era Dragnea acolo sus, si Hotia sfida Romania!
  Emigrantul-Anonim
  07.04.2021, 16:25
  nea radoi!cind e"greva spontana"la metrou?sa stim sa ne luam liber!
  Cine va imparti/arenda spatiile comerciale de la metrou? Sa stim cui dam "parandaratu"!
  Tot-la-vale
  07.04.2021, 16:20
  Bagati jandarmii
  si gazele pe ei. Huligani 😅😅😅
  Emigrantul-Anonim
  07.04.2021, 17:27
  Sa duca mineri sa bage rangile in spatiile comerciale!
  Minerii sunt obisnuiti cu......"subteranul"!!
  n.italy
  07.04.2021, 16:15
  Excelent !
  Asta ramane de pomina:"Un Cartel se desfiinteaza cu ranga"
  Bravo Drula! Si Ciuma rosie e tot un Cartel,a recunoscut si Ioan Rus !
  Gigi Contra
  08.04.2021, 01:31
  Mi-aduc aminte ce jale era cand Base a daramat tarabele
  Nici nu mai puteai circula prin Bucuresti: peste tot erau tarabe: pe trotuar, pe carosabil, masinile proprietarilor parcate in drum etc.

  Si atunci s-au apucat tembeliziunile si presa sa-i planga pe tarabagii ca raman fara sursa de venituri. Aiureli: 95% din tarabe apartineau smecherilor din primarii si din mafia pesederasta.
  Tot-la-vale
  07.04.2021, 16:21
  PNL=PSD
  Se demonstreaza odata in plus
  Gile
  07.04.2021, 20:26
  @Camelian_Pop
  Care opozitie ?
  Vrei sa spui mafia PSD care incasa sume importante de la slugile sale din sindicatul Metrorex ! Desi am inteles ca Radoi numai sluga nu era deoarece mafiotii PSD cam stateau in pozitie de drepti in fata lui !
  Tu poti sa delimitezi mafia PSD de clanul interlop numit sindicatul Metrorex ? Nu prea cred !
  Camelian_Propinatiu_scriitor
  07.04.2021, 20:04
  În Occident nu prea laudă nimeni ranga!
  Lupta contra cartelului e una, lipsa de mesaj catre cei care raman fara serviciu e alta. Si opozitia, si altii pot specula acest derapaj neasteptat: să lauzi ranga!