C.Cretu, despre sustinerea pentru Oprescu: PSD si PNL au trecut peste orgolii

Marti, 20 Septembrie 2011, ora 20:15 1634 citiri

Corina Cretu, europarlamentar PSD, comenteaza marti pe blog decizia Uniunii Social-Liberale de a-l sustine pe Sorin Oprescu drept candidat independent pentru Primaria Capitalei, spunand ca "PSD si PNL au trecut peste orgolii".

Europarlamentarul PSD sustine ca decizia de a-l sustine pe Sorin Oprescu pentru Capitala a fost "o decizie asteptata de multi", insa precizeaza ca Oprescu va avea nevoie si de "un Consiliu General cu o majoritate favorabila lui".

"Nu cred ca este un semn de slabiciune din partea USL, dimpotriva. PSD si PNL au trecut peste orgoliile unora dintre membrii lor care se vedeau candidati, pentru a sustine un candidat care are majoritar sustinerea bucurestenilor", scrie Corina Cretu, pe blog.

Aceasta adauga ca urmatorul pas in constituie "armonizarea programelor celor doua parti", in vreme ce Partidul Conservator a luat decizia de a-si "proba taria in randul cetatenilor". "Pana la alegeri au tot timpul sa-si faca socoteli", sustine Corina Cretu, despre conservatori, adaugand ca astfel de experiente politice arata "care sunt avantajele renuntarii la abordari conflictuale".

(L.S.)

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News