Boc: Alegerile din 2009 nu au fost fraudate. Intalnirea de la Oprea nu putea fizic modifica rezultatul

Miercuri, 14 Iunie 2017, ora 13:43 3208 citiri
Foto: captura video Privesc.eu

Fostul premier Emil Boc sustine ca alegerile din 2009 nu au fost fraudate si nici nu avea cum sa se intample acest lucru, pentru ca, desi nu stie detalii despre intalnirea de la Gabriel Oprea, aceasta nu putea "fizic" influenta rezultatul.

"Alegerile din 2009 nu au fost fraudate si nici nu aveau cum sa fie fraudate. Ganditi-va ca in fiecare sectie din cele 21.000 existau 6 reprezentanti de la partide care erau impotriva PDL si unul de la PDL. Toti acestia au vegheat zi si pe parcursul noptii procesul electoral. Toate aceste procese verbale au fost semnate de cei 7.

Credeti ca in cele 21.000 de sectii ar fi acoperit candidatii care erau impotriva PDL o eventuala tentativa de frauda in favoarea candidatului PDL? Exclus. Nu era posibil", a spus fostul premier dupa audierile de miercuri din comisia de ancheta.

Boc nu stia de intalnirea din seara alegerilor de acasa de la Gabriel Oprea, dar este convins ca ea nu putea influenta rezultatul scrutinului.

"Cu siguranta, ea nu putea modifica rezultatul votului. Nu avea cum fizic. Cum sa modifici rezultatele de pe procesele verbale semnate de 7 reprezentanti ai partidelor?", a spus Emil Boc.

Fostul lider PDL nu a vrut sa comenteze, insa, daca o astfel de intalnire era imorala in acel moment, spunand doar ca nu era ilegala.

Citeste mai multe despre audierile din comisia de ancheta:

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii