Basescu a dat lista, Boc a imbunatatit-o

Vineri, 03 Septembrie 2010, ora 07:07 2175 citiri

Ce rost a mai avut intalnirea de marti de la Cotroceni dintre Emil Boc si Traian Basescu daca cei care au decis lista remaniatilor au fost parlamentarii PD-L?

Am pus aceasta intrebare pana ne-a venit rau, incercand sa deslusim culisele relatiilor dintre palate, si iata ce se spune: ca in varianta remanierii, nu a demisiei in bloc, seful statului i-ar fi indicat lui Boc cinci nume care trebuie sa-si caute alt serviciu, iar premierul a fost de acord, si a spus ca vine cu inlocuitorii.

Doar ca a venit cu sase, pentru ca teritoriul nu-l mai suporta pe Sebastian Vladescu, si aici, unii parlamentari au fost extrem de vehementi, mergand pana la a ameninta ca sustin motiunea de cenzura. In spatele celor sase nume s-ar mai fi aflat inca doua variante la fiecare, din care Traian Basescu n-a putut sa selecteze prea tare, deoarece fiecare venea cu cateva judete in spate. Motiv pentru care s-ar fi enervat si i-ar fi spus lui Boc ca e pe cont propriu. Iar premierul s-ar fi bucurat.

Mai stii ce iese de-aici?

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
Poza marius64
marius64
rank 4
propun test pentru pdl-isti : „Mă mişc între Dumnezeu si Neamul din care fac parte, în afară de acesti termeni, nu văd nimic semnificativ între cer si pământ.„