Ce avere are Elena Lasconi, noul primar al orasului Campulung Muscel

Duminica, 18 Octombrie 2020, ora 06:37
31359 citiri
Ce avere are Elena Lasconi, noul primar al orasului Campulung Muscel
Elena Lasconi, noul primar al municipiului Campulung Muscel FOTO Facebook

Elena Lasconi, cunoscuta realizatoare TV si candidatul USR-PLUS la functia de primar al municipiului Campulung Muscel, a castigat detasat alegerile din acest oras, obtinand peste 50% din voturile alegatorilor. Astfel, dupa 25 de ani de televiziune, ea va ocupa fotoliul de primar.

Studii si cariera

Noul primar al municipiului Campulung Muscel s-a nascut la Hateg, in judetul Hunedoara. Ea are o licenta in economie obtinuta la ASE Bucuresti si a absolvit scoala de televiziune de la BBC.

Lasconi si-a inceput cariera profesionala ca sef de cabinet, in perioada 1994 - 1996, in Parlamentul Romaniei. Din 1996 pana in 2020, ea a fost jurnalista la postul de televiziune Pro Tv. In cei 25 de ani in care a lucrat aici, Lasconi a fost prezentatoarea stirilor, a prezentat emisiunea "Horoscop cu Neti si Elena", a realizat emisiunea "Crime Time Live Show", dar si rubrica "Dincolo de povestiri" de pe postul Acasa Tv.

Averea

Conform declaratiei de avere, Elena Lasconi detine sapte terenuri: un teren intravilan cumparat in Campulung, judetul Arges, iar celelalte sase sunt mostenite de catre sotul acesteia: un teren agricol, unul forestier si unul intravilan in satul Tatarai, orasul Scornicesti, judetul Olt; un teren in Mogosoaia, judetul Ilfov si un teren intravilan si unul forestier in comuna Topalu, judetul Constanta.

Ea a mai mai are o casa in Campulung Muscel si un apartament in Bucuresti, iar sotul acesteia a mostenit inca doua apartamente in Bucuresti.

La capitolul autoturisme, Elena Lasconi detine o masina marca Opel, fabricata in 2007.

Ea are doua credite: unul la Banca Transilvania, scadent in anul 2037, in valoare de 262.595,02 de RON si unul la ING Bank, scadent in 2024, in valoare de 38.661,90 de lei.

Elena Lasconi a declarat castiguri de la Pro Tv, in calitate de corespondent de stiri, de 6.000 de lei lunar, adica 72.000 de lei anual.

Sotul acesteia, Georgescu Catalin-Teodor, castiga din avocatura 8.213 lei pe an.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângere penală împotriva ministrului Dezvoltării și a primarului din Râşnov. Acuzațiile grave aduse ”binomului naş-fin”
Plângere penală împotriva ministrului Dezvoltării și a primarului din Râşnov. Acuzațiile grave aduse ”binomului naş-fin”
Senatorul USR Irineu Darău a anunțat joi, 18 aprilie, că a depus un denunţ penal împotriva ministrului Dezvoltării, Adrian Veştea, şi a primarului din Râşnov, Liviu-Cătălin Butnariu,...
Radu Mazăre află astăzi dacă va scăpa din închisoare, după ce a executat mai puțin de jumătate din cei 9 ani
Radu Mazăre află astăzi dacă va scăpa din închisoare, după ce a executat mai puțin de jumătate din cei 9 ani
Judecătoria Sectorului 4 este aşteptată să se pronunţe miercuri în legătură cu cererea de liberare condiţionată formulată de fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre. Primul termen...
#elena lasconi, #alegeri locale 2020, #primar, #Campulung Muscel, #avere , #stiri politice
Comentarii
Poza Emigrantul-Anonim
Emigrantul-Anonim
rank 5
intrebarea asta, dar mai ales rspunsul, sa ni-l spui, dupa mandat!!!
P
Pauperovici
rank 1
aia intereseaza pe corbi, averea altor pasari