AUR a contestat la Curtea de Apel Bucuresti restrictiile impuse de Guvern in timpul starii de alerta

Marti, 03 August 2021, ora 11:411727 citiri
AUR a contestat la Curtea de Apel Bucuresti restrictiile impuse de Guvern in timpul starii de alerta
AUR a protestat in mai multe randuri fata de restrictii FOTO: AUR/facebook

Alianta pentru Unirea Romanilor (AUR) a contestat la Curtea de Apel Bucuresti restrictiile impuse de Guvern in timpul starii de alerta. Sunt vizate inchiderea scolilor, obligativitatea purtarii mastii la orele de curs si programul magazinelor.

"Carantina nationala, inchiderea scolilor si sustinerea orelor online, lockdown-ul pentru elevi, mascat sub forma vacantei prelungite, purtarea mastilor in salile de curs, acolo unde orele se desfasoara fizic, dar si in spatiile deschise, limitarea drastica a programului de functionare al magazinelor si al altor operatori economici sunt masurile contestate de AUR la Curtea de Apel", a transmis, joi, 15 aprilie, formatiunea, intr-o postare pe Facebook.

AUR considera ca "ridicarea restrictiilor lipsite de fundament teoretic si practic va restabili libertatea romanilor: de gandire, de credinta, de exprimare, de asociere, de miscare, de initiativa, dar si accesul liber la activitatile economice".


AUR a urcat pe locul 3 in intentia de vot a romanilor: peste 6% in plus comparativ cu decembrie 2020. Ce procent ar obtine PSD