Atac dur al Elenei Udrea: Faptul ca Stroe a ramas in guvern este o rusine nationala!

Miercuri, 22 Ianuarie 2014, ora 12:57
2759 citiri
Atac dur al Elenei Udrea: Faptul ca Stroe a ramas in guvern este o rusine nationala!

Deputatul PDL Elena Udrea a reactionat dur la decizia premierului Victor Ponta de a nu-l demite pe ministrul Radu Stroe, spunand ca acest fapt "este o rusine nationala".

"Doi oameni au murit cu zile. Din cauza incompetentei politice care paralizeaza institutiile executive ale statului. Demiterea lui Radu Stroe era minimul necesar, mai ales dupa declaratiile revoltatoare pe care le-a facut si dupa recunoasterea faptului ca nu a existat o celula de criza la MAI.

Faptul ca Stroe nu a fost demis sau nu si-a dat demisia reprezinta o rusine nationala si arata faptul ca vietile unor oameni sunt mai putin importante decat algoritmul politic al USL", a precizat deputatul de Neamt intr-o postare pe pagina sa de Facebook.

Demiteri dupa tragedia aviatica din Apuseni: Secretarul de stat din MAI pleaca, Stroe ramane

In urma tragediei aviatice petrecute luni in Muntii Apuseni, cand victimele au asteptat peste sase ore sa vina cineva sa-i salveze, premierul Victor Ponta l-a demis pe secretarul de stat in MAI Catalin Chiper, insa nu si pe ministrul de Interne. Totodata, seful Executivului a cerut demiteri la STS si la Romatsa, care ar fi responsabile pentru ingreunarea si prelungirea operatiunii de salvare a victimelor.

"Concluzia pe care eu o consider intemeiata este aceea ca in cadrul a 3 institutii importante, Ministerul de Interne, Romatsa si STS lucrurile au functionat inacceptabil de incet.

Am decis astazi inlocuirea din functie a secretarului de stat din MAI domnul Chiper, solicitarea catre ministrul Transporturilor privind inlocuirea directorului Romatsa si voi solicita inscrierea pe ordinea de zi a CSAT inlocuirea sefului STS si a persoanelor direct responsabile", a anuntat, miercuri dimineata, Victor Ponta.

I.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#Elena Udrea Radu Stroe demitere, #Elena Udrea rusine nationala, #Elena Udrea accident aviatic Apuseni , #deputat