Antonescu, coplesit de primirea PSD: Nu multimea e asa mare, cat entuziasmul

Sambata, 05 Februarie 2011, ora 14:36 1837 citiri
Foto: Antena 3

Dupa ce Victor Ponta a fost la prezidiul Delegatiei Permanente a PNL, Crin Antonescu a mers si el la Consiliul National al PSD, unde le-a transmis social-democratilor ca trebuie sa fie impreuna.

"Nu multimea e asa mare la PSD, cat entuziasmul. Drept urmare, fiind un om sensibil, va multumesc foarte foarte mult. Azi facem un gest politic, un act istoric. Sa dea Dumnezeu sa fie asa si depinde numai de noi ca ce incepem azi impreuna sa fie in folosul Romaniei si al romanilor", si-a inceput Antonescu discursul, in fata social-democratilor.

Liderul liberal considera ca experienta comuna avuta la turul doi al alegerilor prezidentiale din 2009 reprezinta un atu pentru reusita acestei Uniuni.

"Domnul Ponta spunea, adresandu-se delegatiei permanente a PNL, ca, pentru ca am fost atatia ani adversari si pentru ca ne-am luptat cu atata vrednicie, putem sa avem azi garantia ca impreuna vom lupta impotriva adevaratului dusman. Avem o experienta comuna in campania prezidentiala din turul doi din 2009. Cand valorile ne unesc, stim sa fim impreuna", a declarat Antonescu, in fata social-democratilor.

Acesta a tinut sa-i multumeasca lui Victor Ponta, dar si celorlalti membri ai PSD, "pentru inaltimea politica de la care au discutat si infaptuit acest gest politic".

"Nu pot spune decat ca faptul de a fi diferiti, unii de stanga si unii drepata, trebuie sa ne dea mai multa forta, pentru ca tarile si istoria sunt schimbate de oameni cu forta. Azi trebuie sa avem continut si forta in convingerile noastre pentru ca asa vom reusi pentru Romania si pentru romani. Doamne ajuta!", a mai spus Antonescu.

La finalul interventiei, Crin Antonescu a mers sa dea mana cu liderii PSD, printre care si Ion Iliescu si Adrian Nastase.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News