”Trădătorul” USR de la Iași ajuns viceprimar a picat Bacalaureatul. Primarul Chirica l-a prezentat drept ”o mare speranță politică”

Luni, 16 August 2021, ora 11:396145 citiri
”Trădătorul” USR de la Iași ajuns viceprimar a picat Bacalaureatul. Primarul Chirica l-a prezentat drept ”o mare speranță politică”
Cezar Baciu a picat examenul de Bacalaureat cu media 5,88 FOTO Facebook / Cezar Baciu

Cezar Baciu a picat Bacalaureatul la sesiunea din iunie 2013. Actualul viceprimar a absolvit Liceul „D. Cantemir” din Iași, fiind printre cei trei elevi din toată generația care n-au luat examenul final.

La „Cantemir” termină cam 145-150 de elevi în fiecare an, iar 99% iau Bac-ul din prima. Doi-trei, maxim patru elevi, pică în iunie, adică 1-2% din efectivul total, iar Cezar Baciu a fost în acel 1%, cei mai slabi din an.

Mai târziu, Baciu a ajuns agent de vânzări, apoi a trădat USR-PLUS la votul pentru bugetul local și a ajuns viceprimar al Iașului, asigurându-i primarului Mihai Chirica majoritate în Consiliul Local.

În discursul de la învestire, primarul Chirica l-a prezentat drept o mare speranță.

Cu șapte ani mai devreme, Cezar Baciu pica examenul de Bacalaureat cu media 5,88. La Româna a luat nota 5, la Matematică - 6,35, iar la Biologie – 6,30. „Respins” scria în dreptul său. Pentru a fi admis la Bacalaureat, media finală trebuie să fie minim 6.00.

El s-a reînscris la sesiunea din august și a reușit să ia Bac-ul cu o notă mediocră: 7,06, relatează ReporterIS

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News