Andreea Paul: Cresterea fiscalitatii stimuleaza dependenta de stat

Marti, 18 Septembrie 2012, ora 16:13 1811 citiri
Foto: Business 24

Vicepresedintele PDL Andreea Paul noteaza ca intentia USL de crestere a fiscalitatii este ineficienta si nu stimuleaza niciun aspect economic, poate doar dependenta romanilor fata de stat.

"Cresterea fiscalitatii este ineficienta. Nu rezolva problemele romanilor. Nu stimuleaza munca, economisirea sau atragerea capitalului autohton si strain. Nu cultiva libertatea economica si libera initiativa, ci dependenta romanilor de stat, cu efecte clare: saracirea populatiei si a mediului de afaceri", sustine Andreea Paul, intr-un comunicat de presa remis redactiei Ziare.com.

"Ce sa intelegem din diferenta pe care o face USL intre libertate si dependenta economica la romani? O adevarata libertate economica, adica oua numarate la Cornu pana fac de-un Bentley, un bloc in Zambaccian si inca ceva acareturi, tablouri, bijuterii - gablonturi cum le numea domnul Vanghelie, fac astfel incat si statul in puscarie sa para un "cantonament", dupa cum ne-a spus domnul Nastase.

O dependenta economica face ca orice instabilitate sa se simta ca un cutremur, ca perspectiva sa fie anulata de ziduri negre implacabile, dupa cum au aflat mii de romani ce aveau credite in euro si au simtit efectele suspendarii mult mai direct decat toti ceilalti, care le-au simtit si ei in scaderea puterii de cumparare", adaugat vicepresedintele PDL.

Andreea Paul a incheiat criticile la adresa USL, parafrazand teoria relativitatii a lui Albert Einstein.

"Parafrazandu-l pe Einstein, aceasta este teoria relativitatii economice: relativ Social-Democrat, relativ putred de bogat, mai putin relativ "sarac si cinstit", de aceea, mai mult relativ in "cantonament", catarat pe mizeria pe care o provoci relativ la 22 milioane de romani", se incheie comunicatul.

S.R.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News