Susținătorii premierului Cîțu sar în apărarea sa: "Câţi nu au făcut greşeala asta în tinereţe?"

Miercuri, 11 August 2021, ora 17:513476 citiri
Susținătorii premierului Cîțu sar în apărarea sa: "Câţi nu au făcut greşeala asta în tinereţe?"
Susținătorii premierului Cîțu FOTO Facebook/Alina Gorghiu

Senatoarea PNL Alina Gorghiu a comentat evenimentul din urmă cu 20 de ani, când premierul Florin Cîţu a fost amendat în SUA pentru că a condus sub influenţa alcoolului. Ea a precizat că nu este întâmplător faptul că aceste informaţii apar acum, în preajma Congresului PNL şi acuză că „cineva e lipsit de fair-play”.

„Câţi nu au făcut greşeala asta în tinereţe? Regretabilă, desigur! Florin Cîţu a explicat onest ce s-a întâmplat în urmă cu 20 de ani. Nu e o întâmplare că apare tocmai acum, în preajma Congresului PNL. Cineva e lipsit de fair-play. Un astfel de episod mă face să cred că, până pe 25 septembrie, vor mai urma şi alte încercări de atac, din interior, la premier şi la membrii echipei care îl susţine pe Florin Cîţu. Important este că guvernarea responsabilă funcţionează şi că, după Congres, PNL va redeveni partidul în care respectul, meritocraţia şi valorile liberale vor fi respectate”, a scris Alina Gorghiu, miercuri pe Facebook.

Premierul Florin Cîţu a precizat, întrebat dacă în trecut a fost închis două zile în SUA şi a plătit o amendă, că a făcut o greşeală în urmă cu 20 de ani, dar este interesant că informaţia apare de abia acum când are loc competiţia internă a PNL.

Preşedintele PNL Ludovic Orban nu ştia despre faptul că Florin Cîţu a condus sub influenţa alcoolului în SUA, nefiind informat în acest sens de către premier, au precizat, miercuri, surse apropiate liderului liberalilor, pentru News.ro. Potrivit acestora, Orban nu doreşte ca acest episod să devină subiect în campania internă din PNL.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News