Vicepreședinte liberal, despre negocierea cu AUR: „PNL nu va negocia sau coopera în plan guvernamental cu partide extremiste”

Marti, 28 Septembrie 2021, ora 19:031277 citiri
Vicepreședinte liberal, despre negocierea cu AUR: „PNL nu va negocia sau coopera în plan guvernamental cu partide extremiste”
USR PLUS a depus o moțiune împreună cu AUR FOTO Facebook/ Partidul Naţional Liberal

Vicepreşedintele PNL Alexandru Muraru a declarat marți, 27 septembrie, că liberalii nu vor negocia sau colabora la guvernare cu partide extremiste și a transmis că nu vor exista negocieri între PNL şi AUR.

"PNL NU va negocia sau coopera în plan guvernamental cu partide extremiste care nu respectă valorile euro-atlantice. Aşadar, nu vor avea loc negocieri cu AUR! PNL va purta discuţii doar cu formaţiuni democratice, nu cu partide extremiste, de factură legionară, neo-fasciste”, a scris, marţi, pe Facebook, deputatul PNL Alexandru Muraru.

El a afirmat că "AUR are deja o cooperare parlamentară cu USR-PLUS, cooperare oficializată prin iniţierea unei moţiuni de cenzură la adresa Guvernului”.

"Nu deplângem doar faptul că USR-PLUS s-a discreditat în faţa propriului electorat, ci şi compromiterea mesajului progresist pe care un partid tânăr l-a transmis societăţii româneşti”, a adăugat vicepreşedintele PNL Alexandru Muraru.