Aberatia zilei: De la Bamboo in Parlament si de la Capatos la Transelectrica (Foto)

Miercuri, 21 Octombrie 2015, ora 17:45
12938 citiri
Aberatia zilei: De la Bamboo in Parlament si de la Capatos la Transelectrica (Foto)
Foto: Facebook / Ornella Borozan

O juna fosta angajata a clubului Bamboo din Capitala a ajuns consiliera deputatului PSD Marius Manolache, finul premierului Victor Ponta. Fiindca s-a laudat pe Facebook ca de-acum are legitimatie si nu mai sta in trafic, femeia si-a pierdut postul dupa doar o zi.

"Si de azi nu mai stau la discutii in trafic!", a postat Ornella Borozan pe reteaua de socializare, alaturi de ecusonul de la noul loc de munca - Camera Deputatilor.

Ipostazele languroase in care tanara Ornella aparea in fotografii (dupa declansarea scandalului, contul a disparut) si alaturarea cel putin ciudata "consilier Parlamentar at Palatul Parlamentului" past "La grande Vie Casino and Bamboo Club Bucuresti" au generat vii reactii pe reteaua de socializare.

Foto: Facebook/Ornella Borozan

Lumea s-a intrebat, pe buna dreptate, daca pe Ornella o recomanda si altceva decat "vocea si talentul" pentru postul de sfatuitor al unuia dintre legiuitorii tarii.

Vazand ca fata n-a inteles nimic din ce i se intampla si se lauda in gura mare ca va avea prioritate in trafic la fel ca mai-marii de la Parlament, deputatul PSD a cedat si a demis-o.

Marius Manolache este deputatul care in urma cu cateva luni sustinea ca parlamentarii trebuie sa se bucure de pensii speciale pentru ca "nu putem pune egal intre un demnitar si un cetatean normal, fie el medic" si tot el a cerut o sectie speciala pentru anchetarea magistratilor, in conditiile in care este el insusi urmarit penal, la fel ca nasul sau, Victor Ponta.

Finul lui Ponta, despre pensiile speciale: Nu putem pune egal intre un demnitar si un cetatean normal, fie el medic

Finul lui Ponta, urmarit penal la fel ca nasul, vrea o sectie speciala care sa-i ancheteze pe magistrati

Explicatiile date de Marius Manolache agentiei Mediafax sunt uluitoare, deputatul PSD recunoscand ca nu s-a gandit la altceva decat... sa o angajeze.

Finul premierului Victor Ponta a declarat mai intai ca a luat-o consilier parlamentar pe Ornella Borozan fara vreun interviu si fara a se uita macar care au fost locurile ei de munca anterioare, dupa ce a cunoscut-o "printr-un grup de prieteni".

"Asta e discriminare. Trebuie sa avem sanse egale cu totii", a sustinut Manolache, intrebat daca stia ca noua sa consiliera a lucrat intr-un cazino si intr-un club.

Manolache a mai explicat ca in CV-ul fetei scria ca a absolvit o facultate si stie doua limbi straine.

"Nu are nicio legatura aspectul fizic. E o intamplare. (...) Era draguta, nu v-a placut? Banuiesc ca v-a placut. Mie mi-a fost placuta, nu m-am gandit la altceva in afara de a o angaja si atat", a mai spus acesta.

Foto: Facebook/Marius Manolache

La presiunea opiniei publice (si probabil cu uriase pareri de rau), Marius Manolache a renuntat la serviciile de consiliere pe care i le-ar fi putut oferi Ornella Borozan.

Interesant este ca. in urma cu doar doua zile, Realitatea TV dezvaluia ca o fosta "asistenta" a lui Dan Capatos si participanta la emisiunea "Burlacul", Catalina Sorina Ene, a ajuns la doar 25 de ani specialista la Directia Guvernanta Corporativa din Transelectrica SA si a reprezentat Guvernul Romaniei in China.

Ce-i drept, in cazul asta exista o explicatie: tanara este pasionata de calatorii si se recomanda ca fiind... contorsionista.

ABERATIE, aberatii, s.f. 1. Abatere de la ceea ce este normal sau corect. 2. Ceea ce este inadmisibil, absurd; absurditate, ineptie, prostie.

C.B.

Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a reacţionat după Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a fost trimisă în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 şi a afirmat că...
#angajata Bamboo consilier deputat Manolache, #asistenta Capatos Transelectrica , #deputat