Cum va functiona serviciul de ridicat masini abandonate din sectorul 6. Ciprian Ciucu: "Au trecut sase luni, le-a venit sorocul"

Miercuri, 12 Mai 2021, ora 12:43 2377 citiri
Masinile abandonate sunt ridicate/ FOTO Facebook Ciprian Ciucu

Primarul Sectorului 6 Ciprian Ciucu spune ca desi a durat cinci luni sa infiinteze serviciul pentru ridicarea masinilor abandonate in sectorul pe care il conduce, incep deja sa apara primele rezultate.

"Daca nu ma ocupam din prima luna, nu l-am fi avut nici azi", a scris Ciprian Ciucu pe pagina de Facebook.

"In primul rand a trebuit sa facem regulamentul, apoi a trebuit sa inventariem mii de masini pentru care termenul de notificare este de 6 luni si doar dupa acest termen pot fi ridicate. Au trecut cele 6 luni, le-a venit sorocul", a completat primarul.

Cum pot fi revendicate masinile ridicate

"Cel mai greu sa obtinem un teren. Pana vom avea leasing operational pentru autoutilitare le inchiriem la cel mai bun pret pe care l-am gasit pe piata", a mai spus Ciucu, adaugand ca Politia Locala face constatarile, ADP le ridica.

"Proprietarii care vor sa le revendice au 6 luni le dispozitie, apoi merg la Remat. Vor avea de achitat o texa, care sa acopere costul ridicarii si al depozitarii. Sunt depozitate la bd. Preciziei nr. 24", a conchis Ciprian Ciucu.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News