200 de liberali din Constanta s-au inscris in PD-L, nemultumiti de alianta cu Mazare

Sambata, 19 Februarie 2011, ora 18:25 3159 citiri
Foto: replicaonline.ro

Aproximativ 200 de membri pensionari ai Partidului National Liberal s-au inscris sambata in organizatia municipala a Partidului Democrat Liberal, nemultumiti ca partidul lor a intrat in alianta cu PSD.

Fostii liberali si-au justificat gestul de a adera la PD-L prin nemultumirea cauzata de infiintarea Uniunii Social Liberale, care, spun ei, echivaleaza cu pierderea identitatii politice si doctrinare a Partidului National Liberal. De asemenea, ei spera ca dupa alegerilor locale si parlamentare din anul 2012, municipiul si judetul Constanta "sa iasa de sub dominatia nociva a cuplului Mazare-Constantinescu".

"M-am alaturat PDL Constanta intrucat in viata mea nu am votat si nu voi vota PSD, indiferent de consecinte. Consider ca PD-L este singurul partid care trebuie sa reprezinte curentul de dreapta in politica romaneasca", a afirmat liderul pensionarilor ex-liberali, Eugen Cojocaru.

"Gestul liberalilor este unul corect si moral in conditiile in care prin incheierea protocolului cu PSD, Partidul National Liberal a incetat sa mai existe. Toti liberalii pentru care doctrina mai inseamna ceva, dar si constantenii care s-au saturat de dominatia administratiei Mazare-Constantinescu sunt bineveniti in proiectul nostru politic intrucat scopul principal este trimiterea definitiva a acestora in opozitie la alegerile locale din 2012 si recastigarea in acest fel a demnitatii de a fi cetateni ai municipiului si judetului Constanta si nu ai republicii Mazare-Constantinescu", a precizat Gigi Chiru, candidat pentru functia de presedinte al organizatiei judetene a PD-L Constanta.

Presedintele organizatiei municipale a Partidului Democrat Liberal, Florian Constantin, a declarat ca "prin intrarea in partid a liberalilor condusi de domnul Eugen Cojocaru, PD-L se intareste consistent in lupta cu administratia Mazare-Constantinescu".

Gigi Chiru si presedintele organizatiei municipale a PD-L, Florian Constantin, sustin ca, pana la mijlocul lunii martie, in PD-L Constanta se vor inscrie peste 500 de membri ai PNL.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News