Podul Kerci din Crimeea a început brusc să fumege. Coincidența stranie despre care vorbesc autoritățile pro-ruse VIDEO

Vineri, 01 Iulie 2022, ora 19:26 16467 citiri
Administrația de ocupație îndeamnă populația să nu intre în panică FOTO Telegram/ Украина 365 | Новости | Война | Путин Ху*ЛО

În după-amiaza zilei de vineri, 1 iulie, locuitorii din Crimeea anexată de ruși au observat nori de fum în zona podului Kerci, construit de Rusia după capturarea peninsulei.

Administrația de ocupație locală îndeamnă populația să nu intre în panică. Liderul Crimeei, pro-rusul Serghei Aksionov, a dat o explicație pe canalul său Telegram.

Fii la curent cu cele mai noi informații LIVE despre războiul din Ucraina

Potrivit martorilor oculari, nori uriași de fum se ridică în zona ieșirii de pe pod către coasta Kerci, precum și deasupra localității Tuzla. În plus, traficul pe pod a fost restricționat. Nu există informații despre explozii.

Aksionov dă asigurări că fumul a apărut din cauza antrenamentelor rușilor, precum și a unui accident. Aceste incidente ar fi pur și simplu „coincidet”.

"Forțele de ordine desfășoară exerciții în zona acestei facilități strategice. Întâmplător, în același timp, a avut loc un accident pe pod. Nu există niciun pericol nici pentru pod, nici pentru oameni, nici pentru Crimeea, " a scris Aksionov.

Rusia nu s-a obosit să-i avertizeze pe locuitorii Crimeei cu privire la exercițiile viitoare în mijlocul războiului cu Ucraina. Acest lucru a provocat panică în peninsula.

Mai ales după declarațiile unor oficiali militari ucraineni de rang înalt conform cărora podul rusesc este o țintă legitimă pentru atacurile Ucrainei.

De asemenea, este important de menționat că rușii s-au grăbit să efectueze exerciții imediat după ce au fugit de pe Insula Șerpilor.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News