USR, despre faptul că fostul ministru Cristian Ghinea ar primi bani pentru monitorizarea PNRR: „Fake news promovat de PSD”

Duminica, 23 Ianuarie 2022, ora 14:14 3124 citiri
Fostul ministru al Investiţiilor de Fondurilor Europene, Cristian Ghinea FOTO Facebook/ Cristian Ghinea

USR respinge afirmaţiile conform cărora fostul ministru al Investiţiilor de Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, ar fi plătit pentru a realiza monitorizarea modului în care este implementat Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), la care Ghinea a lucrat, fiind unul dintre negociatorii cu Comisia Europeană în privinţa acestui plan. De asemenea, USR acuză că PSD promovează acest ”fake news”.

Într-un mesaj postat duminică pe Facebook, USR cataloghează drept „fake news” informaţia apărută „pe pagini finanţate de PSD”, conform căreia lui Cristian Ghinea i s-ar fi „creat un job” pentru a monitoriza aplicarea PNRR.

„Zilele astea, site-urile de propagandă ale PSD pompează mii de lei într-un fake news. Cristian Ghinea, fost ministru al Investiţiilor şi Proiectelor Europene, este o ţintă pentru PSD pentru că monitorizează PNRR ca să ne asigurăm că proiectele vor fi corect implementate, iar banii nu vor fi furaţi. Coşmarul găştii lui Ciolacu. În povestioara de pe site-ul apropiat de propaganda rusă se sugerează că Cristian Ghinea ar avea un job plătit din bani europeni pentru monitorizarea PNRR. Este complet fals”, transmite USR.

Oficialii formaţiunii subliniază că organizaţia neguvernamentală înfiinţată de Cristian Ghinea este fondată de şapte persoane, „experţi” care fac muncă voluntară în ceea ce priveşte monitorizarea implementării PNRR.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News