Voicu: Berca a procedat ca in fabula cu broasca si scorpionul

Marti, 06 Aprilie 2010, ora 16:44 2249 citiri

Vicepresedintele PNL Mihai Voicu crede ca senatorul Gabriel Berca a plecat de la liberali din "dorinta nelimitata de a fi sef" si a procedat precum in fabula cu broasca si scorpionul, "otravind partidul".

Mihai Voicu spune, in postarea de marti de pe blogul sau, ca "partidele politice ar trebui sa fie o asociere libera de cetateni care impartasesc aceeasi ideologie si care au ca scop cucerirea prin alegeri a puterii politice".

"Da, sigur, cum sa nu, la noi se potriveste perfect. Cu mentiunea ca unii dintre cetatenii asociati liber au ca scop individual cucerirea puterii si atunci folosesc partidele politice pentru a trece apa si a ajunge pe malul cu puterea politica, cam ca in fabula cu broasca si scorpionul. Si apoi procedeaza la fel ca in fabula, otravind partidul, de data asta insa avand grija ca intai sa treaca apa, apoi cautandu-si o broasca noua, pe care o vad print", sustine Voicu.

Vicepresedintele PNL mai arata ca "fenomenul migratiei politice a depasit orice limita" si spune ca PD-L foloseste orice mijloace ca sa atraga parlamentari.

"Partidul Democrat ar putea sa-i dea meditatii lui Nastase. Foloseste orice mijloc pentru a atrage parlamentari. Si acum a gasit un client care are un motiv nou. Dorinta nelimitata de a fi sef", spune liderul PNL.

"Gabriel Berca, de altfel o aparitie publica decenta si bine informata, a fost prefect al judetului Bacau, Secretar General al Guvernului, senator si, imediat dupa alegere, presedinte de comisie a Senatului. Pentru o cariera politica de doar 5 sau 6 ani este excelent, veti spune.

Cunosc membri PNL care sunt la fel de competenti si care nu au ajuns nici ministri, nici prefecti, unii dintre ei nici senatori si au ramas alaturi de PNL. Dar nu, pentru Gabriel Berca a fi sef la PNL Bacau si a fi sef la nivel national devenise o pretentie obligatorie. L-au facut sef cei de la PD. Sa le fie de bine!", spune Voicu despre colegul demisionar.

A.B.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com