Stavarache este mahnit ca Berca a plecat din PNL

Marti, 06 Aprilie 2010, ora 17:46 1460 citiri

Romeo Stavarache, presedintele filialei PNL din Bacau, a declarat marti ca este surprins si mahnit in acelasi timp ca Gabriel Berca a demisionat marti din partid si s-a inscris la PD-L.

"Sunt foarte surprins si foarte mahnit de plecarea domnului Berca. Cand l-am deranjat? Cand l-am propus pentru toate functiile posibile?", s-a intrebat retoric primarul orasului Bacau, in cadrul unei interventii telefonice la Antena 3.

Desi Gabriel Berca sustine ca a plecat din PNL in urma unor neintelegeri cu Stavarache, acesta a declarat marti ca nu au existat niciun fel de dispute.

"L-am propus ca vicepresedinte al partidului si nu au existat niciun fel de dispute intre noi. Poate sa imi reproseze doar ca l-am propus intotdeuna pentru cele mai inalte functii la PNL Bacau", a mai precizat edilul bacauan.

Romeo Stavarache s-a mai intrebat ce va face Berca in momentul in care PD-L va trece in Opozitie.

"Ma intreb ce va face cand va trece PD-L in Opozitie? Se va intoarce in PNL sau se va duce la PSD? Eu nu pot sa ii urez decat sa isi vada de treaba, drum bun. Acum suntem adversari politici", a conchis acesta.

Gabriel Berca a demisionat din PNL si se inscrie in PD-L

Senatorul liberal Gabriel Berca a demisionat marti din partid, de la filiala din Bacau. Berca va trece la PD-L si a tinut sa precizeze ca nu este vorba de "oportunism".

"Sunt de mai multa vreme o serie de lucruri in neregula. Am luat aceasta decizie cu multa tristete. Din pacate PNL nu a mai avut nevoie de mine, ma refer la organizatia judeteana Bacau.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News