Rares Bogdan critica intentia PSD de a face un miting la Iasi, pe 9 mai, ziua in care are loc summitul istoric de la Sibiu

Miercuri, 24 Aprilie 2019, ora 20:09
3957 citiri
Rares Bogdan critica intentia PSD de a face un miting la Iasi, pe 9 mai, ziua in care are loc summitul istoric de la Sibiu
Foto: Facebook Rares Bogdan

Candidatul PNL aflat pe primul loc pe lista partidului pentru alegerile europarlamentare, Rares Bogdan, a indemnat PSD sa renunte la ideea mitingului de la Iasi din 9 mai. "Cand toata presa mondiala este cu ochii pe summitul de la Sibiu, exact atunci Liviu Dragnea face un miting impotriva Europei, impotriva asa-zisilor dusmani ai PSD, care nu-i lasa pe ei sa guverneze", a spus el.

Rares Bogdan a spus, miercuri, la Iasi, intr-o conferinta de presa, intrebat fiind cum comenteaza intentia PSD de a organiza la Iasi in 9 mai un miting regional cu 40.000 de participanti, ca Liviu Dragnea si-a pierdut controlul si ratiunea, adaugand ca PSD ar trebui sa renunte la idee.

"Ii felicit pe ieseni pentru ziua de sambata (cand Dragnea a fost prezent la Iasi - n.r.) . Iasul a dovedit ca vrea in Europa, nu in Rusia. Faptul ca Dragnea recidiveaza arata ca omul acesta si-a pierdut controlul si ratiunea. Pe 9 si 10 mai in Romania se vor afla 27 de sefi de stat si de guvern. Cata inconstienta exista in mintea acestor oameni? Cand toata presa mondiala este cu ochii pe summitul de la Sibiu, exact atunci Liviu Dragnea face un miting impotriva Europei, impotriva asa-zisilor dusmani ai PSD, care nu-i lasa pe ei sa guverneze", a afirmat liberalul Rares Bogdan.

El a adaugat ca spera sa existe oameni rationali in PSD, care "sa-i spuna lui Dragnea sa faca miting cand doreste, dar nu cand ochii lumii sunt pe Romania".

La randul sau, liderul filialei municipale Iasi a PNL, Marius Bodea, a precizat, in aceeasi conferinta de presa, ca liberalii nu stau ascunsi in dube cu geamuri fumurii atunci cand merg prin tara.

"Ceea ce s-a intamplat sambata, cand Dragnea a venit la Iasi, ar trebui sa fie o lectie pentru cei din PSD. Nu poti acoperi huiduielile cu alamuri si cu muzica data tare. Valul schimbarii in Moldova pleaca din Iasi, iar daca vrem sa ne comparam cu Cluj, Sibiu sau Oradea, care se dezvolta puternic, atunci trebuie sa nu mai avem un oras dominat de administratia PSD", a afirmat Marius Bodea.

Moment jenant la plecarea liderilor PSD de la Iasi: Microbuzul - tras la intrare, zid uman de protectie si fanfara ca sa nu se mai auda protestele (Video)

Surse din PSD Iasi afirma ca social-democratii intentioneaza sa organizeze, in 9 mai, la Iasi, un miting regional, cu 40.000 de participanti, eveniment la care ar urma sa fie prezent si liderul partidului Liviu Dragnea.

Pe retelele de socializare, iesenii critica intentia PSD, unii afirmand ca Dragnea vrea sa arate forta partidului, dupa ce sambata, cand a fost prezent la Conferinta Judeteana a PSD Iasi, a fost huiduit de sute de oameni.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#Rares Bogdan critinga miting PSD Iasi , #europarlamentari PNL