Quintus ii raspunde lui Tariceanu: Daca un liberal adevarat mi-ar cere demisia, as sta sa ma gandesc. Pana atunci, sa ne vedem de treaba

Duminica, 17 Aprilie 2016, ora 10:255516 citiri
Quintus ii raspunde lui Tariceanu: Daca un liberal adevarat mi-ar cere demisia, as sta sa ma gandesc. Pana atunci, sa ne vedem de treaba
Foto: captura video Facebook / PNL

Seniorul liberal Mircea Ionescu Quintus i-a raspuns, dumunica, printr-un mesaj video, liderului ALDE Calin Popescu Tariceanu, care ii ceruse demisia, in cazul in care Marian Munteanu ramane candidatul PNL la Primaria Generala, presedintele de onoare al PNL.

"Am citit si eu in ziare ca distinsul meu fost coleg si fost presedinte al Partidului National Liberal mi-a cerut demisia de onoare. Daca un om de onoare si un liberal adevarat mi-ar cere o asemenea demisie, m-as gandi sa reflectez. Pana atunci, insa, imi vad de indatoririle mele pe care mi le indeplinesc de peste 70 de ani in Partidul National Liberal", a spus Mircea Ionescu Quintus, in mesajul video transmis pe pagina de Facebook a PNL, informeaza News.ro.

Presedintele de onoare al PNL a aratat ca nu a parasit Partidul National Liberal "nici cand am fost amenintat cu moartea, nici cand am fost inchis si nici cand a fost surghiunit", pentru ca a crezut in acest partid.

"Cand un liberal adevarat mi-ar cere demisia, as sta sa ma gandesc. Pana atunci, sa ne vedem de treaba in partidul nostru si fiecare sa se aseze acolo unde crede ca ii este rostul si interesul", a mai spus Mircea Ionescu Quintus.

Fostul lider al PNL, Calin Popescu Tariceanu i-a cerut, vineri, lui Mircea Ionescu Quintus, sa se opuna candidaturii lui Marian Munteanu, din partea PNL, la Primaria Generala a Capitalei, sau sa-si dea demisia din partid.

"Cred ca singura posibilitate pentru a contracara aceasta imbecilitate a conducerii PNL-ului de astazi de a desemna un astfel de candidat este ca presedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, sa opuna veto-ul sau moral si politic acestei decizii.

Cealalta varianta este sa-si dea demisia de onoare din calitatea de presedinte al PNL, daca considera ca ramane fidel idealurilor sale din tinerete", a mai spus Tariceanu, care a cerut celor aproximativ 600 de participanti la lansarea candidatilor ALDE din Prahova sa tina "o clipa de reculegere" in memoria liberalilor care au cazut victime ale legionarilor din Romania.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News