Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
PNL > stiri PNL
<>522 / 639 stiri
A   A   A

Promisiunea vicepresedintelui PNL notat cu 3,60 la proba de romana de la Bacalaureat: "In toamna voi lua 10"

Promisiunea vicepresedintelui PNL notat cu 3,60 la proba de romana de la Bacalaureat: "In toamna voi lua 10"
Foto: Facebook/Daniel Morosanu
Daniel Morosanu, prim-vicepresedintele PNL Vrancea, a declarat pentru Ziare.com ca va depune contastatie dupa afisarea rezultatatelor la Bacalaureat 2020. Morosanu a fost notat cu 3,60 la proba de limba si literatura romana si a picat examenul pe care l-a sustinut la varsta de 42 de ani.

"Am depus o contestatie pentru ca eu cred ca am facut de minim 5 la Romana. Imi era frica de limba si literature romana, ca nu o stapanesc foarte bine", a spus liderul PNL Vrancea.

Morosanu afirma despre el insusi ca este "un om ambitios" si promite ca se va pregati temeinic pentru sesiunea din toamna, in cazul in care nu va fi declarat promovat zilele viitoare, dupa rezolvarea contestatiilor.

Pe de alta parte, Morasanu spune ca e multumit ca nu a promovat examenul, fiind ingrijorat ca "ar fi planat suspiciunea fata de cadrele didactice". "As fi fost singurul elev de la seral care ar fi luat Bac-ul si ar fi parut ca am fost tratat diferit", a adaugat liberalul din Vrancea.
Daniel Morosanu, prim-vicepresedintele PNL Vrancea, a picat examenul de Bacalaureat, dupa ce a obtinut nota 3.60 la Limba si Literatura Romana.

La Istorie, liderul PNL Vrancea a luat 7.55, iar la Geografie a obtinut 8.65.
Facebook ShareTweet
 Marti, 30 Iunie 2020, ora 19:02
 Sursa:Ziare.com

 Articol citit de 3780 ori

Citeste si: