Prima demisie din PNL, dupa alegerea noii conduceri: S-a votat dupa cum era aranjat

Sambata, 28 Iunie 2014, ora 20:10
5262 citiri
Prima demisie din PNL, dupa alegerea noii conduceri: S-a votat dupa cum era aranjat
Foto: Ziare.com

Deputatul PNL Gratiela Gavrilescu a anuntat, sambata, ca va demisiona din PNL, reclamand ca la Congres "s-a votat dupa cum era aranjat si biletele au circulat" si precizand ca se va alatura partidului liberal pe care il va fonda Calin Popescu Tariceanu.

Gratiela Gavrilescu, aleasa deputat PNL intr-un colegiu din Prahova si aflata la al doilea mandat in Parlament, a declarat ca va parasi acest partid si ca este decisa sa se alature viitoarei formatiuni politice pe care Calin Popescu Tariceanu a anuntat ca o va infiinta.

Congresul liberalilor: Iohannis e noul presedinte. Fuziunea cu PDL se va numi PNL. Antonescu vrea la Cotroceni

"Se stia deja ca Iohannis va fi presedintele partidului, se stia cine vor fi vicepresedintii, biletelele au circulat, s-a votat dupa cum era aranjat si nu dupa constiinta multora dintre delegati. Cooperativa a functionat", a afirmat Gratiela Gavrilescu.

Aceasta a spus ca pleaca din PNL, pentru ca, chiar daca prin fuziunea PNL cu PDL va fi pastrat numele Partidului National Liberal, noua formatiune "nu va mai fi aceeasi si nu va mai avea aceleasi principii", iar in aceste conditii ea nu-si va mai gasi locul in partidul rezultat in urma fuziunii.

"Ne ducem unde? Din vechiul PNL la PDL, pentru ca viitorul partid de fuziune nu va mai fi aceeasi formatiune, nu va mai pastra aceleasi idealuri. PDL se rebranduieste, isi schimba numele in PNL. Sper ca cei care sunt cu adevarat liberali sa se regaseasca in noua formatiune a lui Tariceanu care, chiar daca nu va putea duce mai departe numele PNL, va duce cu siguranta doctrina si principiile", a afirmat Gratiela Gavrilescu.

Deputatul prahovean a mai spus ca sustine candidatura lui Calin Popescu Tariceanu la presedintia Romaniei si ca spera ca acelasi lucru sa il faca toti "liberalii autentici".

"Daca a fost un prim-ministru foarte bun, intr-o perioada in care Romania a prosperat, cand a avut loc o crestere economica, iar mediul de afaceri a fost sprijinit, cu certitudine Calin Popescu Tariceanu poate fi si presedintele tuturor romanilor.

Romania are nevoie de un presedinte care sa aiba calitatile lui Tariceanu, un presedinte diplomat, elegant, bun coleg, parolist, curajos si care niciodata nu deformeaza adevarul. Cu certitudine sprijinul meu il va avea si sper ca toti adevaratii liberali sa fie alaturi de el", a adaugat Gratiela Gavrilescu.

Aceasta a fost nemultumit de faptul ca Klaus Iohannis, cel care a fost ales, sambata, presedintele Partidului National Liberal, a anuntat fuziunea cu PDL, si faptul ca noua formatiune se va numi PNL.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Chirica susține că a fost trimis în judecată în momentul depunerii candidaturilor intenționat: ”Mă aştept şi la alte mişcări de acest fel”
Chirica susține că a fost trimis în judecată în momentul depunerii candidaturilor intenționat: ”Mă aştept şi la alte mişcări de acest fel”
Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a declarat vineri, pentru AGERPRES, că trimiterea sa în judecată de către procurorii DIICOT în dosarul "Veranda" nu este "o surpriză foarte mare",...
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
#demisie PNL congres, #deputat demisie PNL, #deputat PNL demisie congres , #PDL