PNL va aproba protocolul de colaborare cu PMP la nivel local. Orban, despre posibilitatea ca Neamtu sa fie viceprimar: Nu excludem aceasta varianta

Duminica, 04 Octombrie 2020, ora 20:10
3791 citiri
PNL va aproba protocolul de colaborare cu PMP la nivel local. Orban, despre posibilitatea ca Neamtu sa fie viceprimar: Nu excludem aceasta varianta
Ludovic Orban/FOTO Gov.ro

Ludovic Orban a anuntat ca PNL va valida in Biroul Executiv de luni, care va avea loc de la ora 10.00, protocolul de colaborare la nivelul administratiilor locale cu PMP. Intrebat despre posibilitatea ca MIhail Neamtu sa fie viceprimar, liderul liberalilor a precizat ca nu este exclusa aceasta varianta.

"Maine aprobam in forurile de conducere un protocol de colaborare cu PMP in consiliile judetene si locale, inclusiv la Bucuresti. PMP e aliat cu noi la guvernare si chiar daca a existat o candidatura separata, care trebuie sa recunoastem ne-a dat ceva emotii. M-a surprins candidatura. La experienta pe care o are fostul presedinte ar fi trebuit sa stie ca voturile pe care le va obtine vin de la electoratul de dreapta. Iar candidatura a redus din voturile pentru Nicusor Dan. Chiar daca am pierdut din voturile unor votanti de dreapta, Nicusor Dan a reusit sa castige", a declarat Ludovic Orban, duminica seara la Romania Tv.

Chestionat daca unul dintre viceprimari va fi si Mihail Neamtu, presedintele PNL a raspuns: "Nu excludem aceasta varianta".

"Ma intorc in istorie un pic, desi am spus ca nu o s-o fac. Aia cu legenda ca s-ar fi negociat sa fie Neamtu candidat la Sectorul 3 si ca nu am acceptat noi, este o legenda, o poveste. Nici acum nu s-a discutat ca Mihail Neamtu sa fie viceprimar general. Sigur o sa discutam lucrurile pentru ca lucrurile sa fie cat mai bine in urmatorii patru ani", a completat Orban.

Eugen Tomac a anuntat ca a propus premierului Ludovic Orban un acord de colaborare in administratiile locale acolo unde pot fi formate majoritati de dreapta. El a adaugat ca PMP va merge pe cont propriu la alegerile parlamentare.

Liderul PMP a mai declarat, intrebat duminica daca a negociat cu PNL ca Mihai Neamtu sa fie viceprimar al Capitalei, ca nu poate confirma sau infirma informatiile, pentru ca nu a fost semnat protocolul de colaborare la nivelul administratiilor locale cu partidul condus de Ludovic Orban. Tomac a adaugat ca "vom negocia foarte multe functii in toata tara, inclusiv in Bucuresti".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Final în scandalul din PMP, după 2 ani. Cine rămâne la conducerea partidului
Final în scandalul din PMP, după 2 ani. Cine rămâne la conducerea partidului
Partidul Mişcarea Populară (PMP) a anunţat că, în cursul zilei de miercuri, Curtea de Apel Bucureşti a respins recursurile formulate de Cristian Diaconescu şi, prin urmare, ”a fost validat...
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#Orban, #PMP, #Mihai Neamtu, #administratie locala, #colaborare, #politica , #Ludovic Orban