PNL urmeaza sa colaboreze cu PMP la nivel local. Sighiartau: "Facem parte din aceeasi familie politica - Partidul Popular European"

Luni, 05 Octombrie 2020, ora 12:07 1852 citiri
Foto: Facebook/ Robert Sighiartau

Biroul Executiv al Partidului National Liberal a ratificat, luni, protocolul de colaborare in plan local cu Partidul Miscarea Populara, a anuntat secretarul general al PNL, Robert Sighiartau.

"In cadrul Biroului Executiv am votat si ratificat protocolul de colaborare in plan local intre PNL si PMP. Dupa cum stiti, PMP se afla la guvernare alaturi de PNL, facem parte din aceeasi familie politica - Partidul Popular European - si am luat decizia ca in consiliile locale, consiliile judetene sa avem un protocol de colaborare, in primul rand pentru a pune in aplicare programele de dezvoltare locala, promisiunile pe care le-am avut ambele partide in campanie si pentru a colabora foarte bine asa cum o facem la nivel national", a precizat Sighiartau dupa sedinta conducerii PNL.

Colegiul National al PMP a aprobat, duminica, semnarea unui protocol de colaborare cu PNL pentru crearea de majoritati de dreapta in consiliile judetene si locale, a anuntat liderul Partidului Miscarea Populara, Eugen Tomac.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News