PNL se clatina tot mai mult: Stenograme din ultima sedinta a liberalilor - acuze si reprosuri de ambele parti (Video)

Marti, 12 Mai 2015, ora 12:42
5610 citiri
PNL se clatina tot mai mult: Stenograme din ultima sedinta a liberalilor - acuze si reprosuri de ambele parti (Video)
Foto: Captura Youtube/Graiul Salajului

Relatia dintre democrat-liberalii si liberalii noului PNL pare sa fie tot mai tensionata, in ciuda imaginii pe care liderii formatiunii au prezentat-o luni dupa sedinta.

Cateva cuvinte grele si reprosuri cat cuprinde au fost punctate de ambele tabere, dupa cum se poate vedea in stenogramele sedintei, obtinute de Romania TV si citate de Evenimentul Zilei.

Alina Gorghiu: Este regretabil ce s-a intamplat, imi cer scuze in numele lui Teo Atanasiu. Nu cred insa ca este bine sa iasa Teo si sa va ceara public scuze, pentru ca ar confirma niste discutii private.

Teodor Atanasiu: Nu am de ce sa-mi cer scuze, ce conteaza ce spun eu intr-un spatiu privat?!? Eu am vorbit o ora si jumatate si in presa a aparut doar un minut. Mi se pare mai interesant sa aflam cine a dat inregistrarea presei.

De la voi a fost, a dat-o cineva nemultumit de la noi lui Nelu Oltean si el a dat-o presei. Stim cu totii cine controleaza site-ul pe care a aparut.

Se rupe PNL? Vechii liberali vor sa-i debarce pe PDL-isti, in frunte cu Predoiu (surse)

Cezar Preda: Cred ca dl. Atanasiu ar trebui sa faca pasul inapoi. Ar fi si un semnal pentru toti cei din teritoriu care s-ar gandi sa mai faca asa ceva.

Se rupe noul PNL? Ce spun vechii democrat-liberali despre planul de epurare al lui Atanasiu

Alina Gorghiu: Vasile, sincer, sunt nemultumiri peste tot! Problemele de care a vorbit Teo sunt absolut reale. Spre exemplu, de ce nu vreti voi sa facem majoritate la Senat?

Vasile Blaga: Adica ce ar trebui sa fac eu? Voi ce ati facut?

Alina Gorghiu: Noi am adus oameni, facem negocieri cu altii in continuare, sa vina la noi.

Reactia lui Catalin Predoiu, dupa inregistrarea cu Atanasiu care spune ca PNL nu il va pune premier

Vasile Blaga: Negocierile sunt una, sa vina oamenii propriu-zis e altceva. In plus, a venit vreun om de la PNL fara sa discut si eu cu el inainte?!

Marian Petrache: Colaborarea dintre noi e la pamant. Voi nu dati cu lunile pe la sedintele de partid, iar acum ati venit toti, in haita.

Intr-un articol publicat, sambata, de site-ul Stiripesurse.ro, apare inregistrarea unei discutii la varf dintre vechii liberali care s-ar pregati sa se debaraseze de colegii asimilati din fostul PDL.

"Noi fara PD nu castigam presedintele. Ne-am tinut de nas si am facut un compromis. Altfel nu se putea. (...) Noi am facut o fuziune paritara in care noi am dat numele partidului, sigla partidului, candidatul la presedintie al partidului si ei ne-au dat sediul, locatia in care sa functionam.

Ganditi-va ca avem 28 de judete in care noi conducem in fuziunea asta paritara. Mai mult de atat nu puteam obtine. Eu va spun ca le-am dat si iluzia ca o sa aiba prim-ministru. N-o sa-l mai aiba. Va dau in scris ca nu o sa-l aiba!", le-a transmis Teodor Atanasiu liberalilor din Bistrita.

Ulterior, luni dimineata, vicepresedintele PNL a incercat sa dreaga afirmatiile facute in cadrul sedintei cu liberalii din Bistrita. Atanasiu a sustinut ca a fost primul care a propus fuziunea dintre PNL si PDL si ca declaratiile sale au fost scoase din context.

Mai mult, el a dat asigurari ca in cazul in care PNL ajunge la guvernare Catalin Predoiu va fi numit premier.

Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
Firea îl trimite pe Piedone înapoi la sectorul 5: "Nu vreau să îl jignesc"
Firea îl trimite pe Piedone înapoi la sectorul 5: "Nu vreau să îl jignesc"
Cursa pentru fotoliul de primar al Capitalei se încinge. Gabriela Firea îl trimite pe Cristian Popescu Piedone înapoi la sectorul 5. Ea a a declarat vineri, 26 aprilie, că "ar fi o normalitate"...
#Blaga Gorghiu acuzatii PNL, #stenograme sedinta PNL, #Predoiu premier PNL PDL , #PDL