PNL pierde parlamentari: Doi deputati au trecut la PSD

Miercuri, 19 Martie 2014, ora 18:56
4147 citiri
PNL pierde parlamentari: Doi deputati au trecut la PSD

Deputatul PNL de Gorj Constantin-Cosmin Enea pleaca din partid si se alatura PSD. Acelasi gest a fost facut, marti, si de un alt deputat fost PNL, Calin Potor, care si-a anuntat decizia in plenul Camerei Deputatilor.

"Vreau sa anunt oficial demisia mea din PNL si alaturarea fata de PSD. Fac acest lucru cu regret. Am decis sa ne alaturam unei echipe in care credem, vin in PSD pentru ca eu cred ca putem sa ducem la indeplinire proiectele pe care ni le-am propus", a spus Enea, intr-o conferinta de presa sustinuta la sediul PSD Dolj, scrie Romania Libera.

Fostul purtator de cuvant al liberalilor Mihai Voicu a confirmat plecarea lui Enea din PNL.

"Am luat act de aceasta plecare intr-adevar, orice fel de plecare este o pierdere in sine si nu obisnuiesc sa vorbesc de rau orice coleg, indiferent de optiunea pe care o are.

Sunt convins ca electoratul de dreapta, electoratul liberal, nu-si schimba optiunile in functie de trecerea unor persoane de la un partid la altul", a declarat deputatul Mihai Voicu, vicepresedinte PNL si lider al filialei din Dolj.

Enea se afla la primul mandat de parlamentar.

Un deputat liberal care a votat Guvernul Ponta 3 zice ca s-a inscris in PSD

De asemenea, marti, deputatul PNL Calin Potor si-a anuntat in plenul Camerei Deputatilor plecarea din partid si apartenenta la grupul parlamentar al PSD.

Potor a fost ales deputat intr-un colegiu din judetul Alba, iar in anul 2010 si-a dat demisia din PDL, in primul mandat de deputat, si s-a inscris in PNL.

La inceputul lunii martie, Potor isi anuntase inscrierea in PSD, dupa ce fusese exclus din PNL, ca urmare a votului acordat Guvernului Ponta 3, in Parlament.

Cade primul cap: Liberal exclus din cauza ca a votat Guvernul Ponta 3

Un alt partlamentar PNL care a ales sa paraseasca partidul dupa iesirea PNL de la guvernare este senatorul Ioan Denes, care a luat aceasta decizie la sfarsitul lunii februarie cand, de asemenea, s-a inscris in PSD.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Preşedintele Klaus Iohannis va participa miercuri şi joi, 17-18 aprilie, la reuniunea extraordinară a Consiliului European care va avea loc la Bruxelles. Şeful statului va participa, de...
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
#traseism PNL PSD, #deputati PNL trecut PSD, #Cosmin Enea PNL PSD, #Calin Potor PNL PSD, #deputati PNL plecat PSD , #excluderi PNL
Comentarii