PNL ii acuza pe Berca si Banu de oportunism

Marti, 06 Aprilie 2010, ora 17:34 2422 citiri
Foto: Arhiva

Conducerea Partidul National Liberal ia act de demisiile senatorului Gabriel Berca si deputatului Mihai Banu din partid si ii acuza pe cei doi de oportunism.

"Optiunea celor doi parlamentari este regretabila atata vreme cat acestia abandoneaza, din oportunism, un proiect politic solid, de perspectiva, cu solutii reale pentru Romania. Politica nu se face pentru a obtine o functie cu orice pret sau pentru a avea acces la resurse financiare, ci avand ca prioritate promovarea si aplicarea in interes public a principiilor si valorilor la care adera politicianul", se arata intr-un comunicat remis Ziare.com

In opinia conducerii PNL, "cei doi au ales sa treaca la un partid care are ca principala caracteristica lipsa de valori doctrinare si au decis sa gireze o guvernare incompetenta".

Conducerea PNL reaminteste ca prin proiectul "Revolutia bunului simt" PNL isi propune sa atraga si sa promoveze in randurile sale oameni care nu intra in politica doar pentru functii sau pentru accesul la resurse.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com
Comentarii
Poza UN_TARANIST
UN_TARANIST
rank 5
Desi il apreciez ca liberal pe Antonescu, am rezerve in ce-l priveste ca caracter, iar ca politician lider de partid il consider un
Poza Gonzagues
Gonzagues
rank 5
Antonescule,”trădătorii vor mai trăda-până la moarte”-Fărâmiță Lambru jr.