PNL depune motiunea simpla "Berceanu ministru anti-transporturi si pro-furt" (Video)

Luni, 21 Iunie 2010, ora 12:46
1868 citiri
PNL depune motiunea simpla "Berceanu ministru anti-transporturi si pro-furt" (Video)
Foto: antena 3

Partidul National Liberal va depune o motiune simpla impotriva lui Radu Berceanu, ministrul Transporturilor, institulata "Berceanu ministru anti-transporturi si pro-furt", a anuntat luni Mihai Voicu, purtatorul de cuvant PNL. Voicu a anuntat ca este posibil ca motiunea sa fie depusa chiar luni la Parlament.

"Consideram ca domnul Radu Berceanu este un ministru antiautostrazi, antifonduri europene, anticale ferata si, in general, antitransporturi si de aceea vom evidentia toate aceste grave deficiente din domeniul de activitate al domnului Berceanu intr-o motiune simpla", a spus Voicu.

Liberalul a mentionat, inca o data, ca PNL nu va depune singur o motiune de cenzura, dar ca parlamentarii sai vor vota in favoarea uneia, daca PSD va depune o noua motiune de cenzura.

"Consideram ca nu este momentul potrivit (n. red. pentru depunerea unei noi motiuni de cenzura). In momentul in care vom fi siguri ca avem cele 8 voturi care ne-au lipsit la ultima motiune de cenzura si daca PSD va depune o motiune, o vom vota. Vom vota mereu impotriva actualului Guvern", a continuat purtatorul de cuvant al PNL.

Pe de alta parte, liberalii pun conditii pentru a vota Legea Educatiei. "Am mandat grupul parlamentar de la Senat sa nu voteze Legea Educatiei, in cazul in care nu se vor accepta principalele noastre amendamente. Ma refer aici la structura invatamantului preuniversitar, la pastrarea autonomiei universitare in forma consacrata de traditia europeana si, mai ales, la studiul istoriei si geografiei in limba romana. Daca aceste amendamente nu vor fi acceptate in Comisie si in plen, senatorii nostri nu vor vota Legea Educatiei", a mai declarat Voicu.

In privinta colaborarii PNL-PSD, Voicu spune ca "ramane valabila conduita clara pe care noi am stabilit-o: colaboram la nivel parlamentar atata timp cat este vorba de blocarea initiativelor abverante ale guvernului si caderea Guvernului atunci cand va fi cazul, insa din punct de vedere al actiunii politice, al viziunii economice, suntem doua partide diferite si noi ne vom promova programul liberal in continuare ca partid de dreapta".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#PNL motiune Berceanu, #PNL motiune simpla Berceanu , #stiri PNL
Comentarii
Poza dom_cenzor
dom_cenzor
rank 3
Pe cind si motiunea Orban, care a fost tot atit de breaz ca si Berceanu.
Poza Berceanu_Umbrarescu_Basescu
Berceanu_Umbrarescu_Basescu
rank 1