PNL decide luni daca il da afara pe Chiliman (Video)

Luni, 27 Mai 2013, ora 08:00 1761 citiri
Foto: Facebook/Andrei Chiliman

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, ar putea fi exclus luni din PNL, la

Delegatia Permanenta a partidului.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a confirmat ca va propune excluderea edilului din partid. "Eu voi face propunerea iar, conform statutului, decizia va apartine Delegatiei Permanente", a spus vineri liderul PNL.

Afirmatia lui Antonescu vine in contextul excluderii lui Vlad Moisescu din partid si al zvonurilor potrivit carora pe lista celor care urmeaza sa fie dati afara se afla si Andrei Chiliman.

Excluderi in PNL: In ce conditii s-ar mai intoarce Moisescu in partid

Fostul presedinte al PNL Sector 1, Vlad Moisescu, a fost exclus din partid, miercuri seara, decizia fiind luata de Biroul Politic Teritorial al PNL Sector 1. In aceeasi sedinta au mai fost exclusi alti 11 liberali.

Si deputatul PNL Diana Tusa ar putea fi exclusa din partid in urmatoarea perioada.

Andrei Chiliman, primarul Sectorului 1, afirma ca excluderea in absenta a colegilor sai din Partidul National Liberal ii intareste convingerea ca trebuie sa ramana in cadrul PNL, pentru a se lupta "din interior".

Chiliman: Excluderea in absenta a membrilor PNL ma determina sa raman in partid

"In ceea ce ma priveste, actul ticalos de excludere in absenta a colegilor mei imi intareste convingerea ca trebuie sa raman in Partidul National Liberal si sa ma bat din interior, zi de zi, pentru ca partidul sa se intoarca pe drumul Bratienilor, din mocirla lui Crin Antonescu", a scris Andrei Chiliman pe blogul sau.

B.B.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News