PDL ar trebui sa fuzioneze cu PNL - Iata cui i-a venit ideea

Vineri, 28 Martie 2014, ora 22:25
2635 citiri
PDL ar trebui sa fuzioneze cu PNL - Iata cui i-a venit ideea
Foto: Wikipedia

Senatorul liberal Teodor Atanasiu a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca spera ca dupa europarlamentare democrat-liberalii sa inteleaga ca trebuie sa fuzioneze cu Partidul National Liberal pentru a putea construi un proiect de dreapta puternic.

"Dupa rezultatul de la europarlamentare, eu sper ca cei de la PDL, care s-au delimitat frumos de Traian Basescu, sa inteleaga ca trebuie sa vina alaturi de PNL intr-o fuziune, ca sa isi mentina alesii locali si parlamentarii si pentru a putea construi un proiect de dreapta puternic. Fiindca altfel o sa continue hemoragia la ei", a opinat Teodor Atanasiu.

Liberalul a sustinut ca in PDL "a inceput o mica hemoragie, stopata de faptul ca vin europarlamentarele", dar care se va accentua dupa scrutinul din mai. Atanasiu crede ca plecarile din PDL ar putea fi masive, fiindca "oamenii nu vad o perspectiva".

Senatorul liberal de Alba mizeaza si pe sprijinul democrat-liberalilor in reusita unei motiuni de cenzura a PNL.

Teodor Atanasiu a sustinut ca cei de la putere "trebuie opriti cat de curand".

"Eu sper ca anul asta sa reusim sa dam jos cu o motiune de cenzura acest Guvern, fiindca altfel, de la anul, o sa asistam la ceea ce ne temeam, (...), la renuntarea la cota unica si la revenirea la impozitul progresiv in Romania. Atunci si ultima urma de atractie pentru investitori va disparea", a declarat parlamentarul liberal.

Senatorul a mentionat ca PNL mizeaza pe sprijinul intregii Opozitii, dar si pe cel al unor traseisti politici, care trebuie convinsi ca actualul guvern trebuie sa pice.

"Sa incercam sa lamurim cat mai multi parlamentari astfel incat, in momentul oportun pe o motiune de cenzura, acest guvern sa pice. Asa cum a picat si guvernul Ungureanu, ca e un guvern facut la fel, din traseisti politici", a declarat Atanasiu.

El a spus ca PSD si UDMR au in Parlament in jur de 41-42%, restul fiind "traseisti politici care, asa cum au plecat odata, pleaca si a doua oara, si a treia oara".

ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
Declarațiile ministrului Energiei, Sebastian Burduja, referitoare la ritmul extraordinar de instalare a fotovoltaicelor și eolienelor, au fost contrazise de președintele ANRE (Autoritatea...
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Dan Barna lansează un atac la actuala guvernare care protejează în opinia sa "sinecurile şi pensiile speciale" pe care PSD şi PNL le plătesc în continuare. Aceste cheltuieli vor duce la...
#senator liberal alianta pnl pdl, #alianta PNL PDL, #fuziune PNL PDL , #alegeri europarlamentare
Comentarii
Poza ORD
ORD
rank 5
Nu ati inteles nimic din articdol ! PNL sa fuzioneze cu PDL-ul !