Paleologu, despre posibila excludere din PNL: Din suita de imbecilitati piramidale, autorii dezastrului raman in functii

Joi, 09 Iunie 2016, ora 10:18 4742 citiri
Foto: Facebook/Thoader Paleologu

Confruntat cu o posibila excludere din PNL, deputatul Theodor Paleologu spune ca aceasta miscare face parte "din suita de imbecilitati piramidale ale conducerii liberale" si subliniaza ca "autorii dezastrului" de la alegerile din Capitala raman in functii.

"Din suita de imbecilitati piramidale ale conducerii PNL nu putea lipsi si excluderea singurului om care a prevazut exact ce se va intampla, care a avertizat non-stop asupra erorilor si derapajelor, care poate opri hemoragia si degringolada partidului in Bucuresti.

Singurul totodata care e pe bune liberal si are in genealogia sa o droaie de fruntasi liberali - ministri, primari, deputati si senatori- inca de la fondarea partidului in 1875. Autorii dezastrului din Capitala raman toti in functie: Gorghiu, Blaga, Busoi, Atanasiu, Cezar Preda. Ei au dat Bucurestiul pe mana PSD-ului. Si vor duce PNL-ul sub 8% in Bucuresti, cu consecinte evidente pentru rezultatele din tot restul tarii", a scris pe Facebook Theodor Paleologu.

"Poate ar fi bine sa acceptati ca acest partid este captiv si sa va cautati un alt drum: un partid nou sau o alianta cu cele 3 partide noi: UPB, POL, Pentru Iasi. Pana in toamna nu e mult timp", este sfatul primit de Theodor Paleologu la postarea de pe Facebook de la un internaut.

Deputatul i-a raspuns acestuia mentionand ca nu "isi va cauta" nimic. "Nu am nevoie de functii si afilieri pentru a reprezenta o voce in societate. Dar voi sustine, asa cum sugerati dvs, forte curate si novatoare", a punctat liberalul.

Amintim ca, miercuri seara, Cezar Preda a cerut, in sedinta Biroului Politic National, excluderea din partid a deputatului Theodor Paleologu si a senatorului Cristian Bodea, dupa ce ambii parlamentari criticasera dur conducerea PNL.

D.R.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News