Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Noi propuneri de excludere a unor liberali - "PNL nu mai este un partid liberal"

Sambata, 25 Mai 2013, ora 21:37
3907 citiri
Noi propuneri de excludere a unor liberali - "PNL nu mai este un partid liberal"
Foto: Arhiva

Trei membri de frunte ai PNL Mehedinti sunt propusi pentru excluderea din partid de catre conducerea filialei. "PNL nu mai este un partid liberal, incepe sa semene cu alte partide", a acuzat unul dintre cei vizati.

Conducerea filialei PNL Mehedinti a decis sambata sa propuna Delegatiei Permanente excluderea din partid a vicepresedintelui Consiliului Judetean, Adriana Badanoiu, a consilierului local Severin Romica Valcu si a fostului lider al organizatiei, Liviu Mazilu.

"Sunt consternata. Am aflat din presa. Nu-i cunosc pe cei din actualul Birou Permanent Judetean, unii sunt fosti membri PDL care au venit la PNL. Nu m-a invitat nimeni sa-mi spun punctul de vedere. Sunt consternata de colegii mei, Daniel Carjan, Viorel Palasca si Virgil Popescu, cum dau la o parte oameni ca Liviu Mazilu, care au dovedit ca sunt lideri prin rezultatele pe care le-au avut", a declarat Adriana Badanoiu pentru Mediafax.

Diana Tusa, deputat PNL: In partid este dictatura, multi se feresc sa vorbeasca - Interviu

Presedintele interimar al PNL Mehedinti, Marcel Vela (primarul Caransebesului), a spus ca n-a participat la sedinta de excluderi, dar este de acord.

"Astazi, sambata, 25 mai, a avut loc o sedinta a Biroului Politic Interimar al filialei PNL Mehedinti, la solicitarea domnului deputat Viorel Palasca. Nu am putut participa la aceasta intalnire, deoarece ca ofiter de stare civila am avut de cununat mai multi tineri care s-au casatorit astazi la Primaria Caransebes.

Am luat act ca, la propunerea domnului presedinte al PNL Drobeta Turnu Severin, domnul viceprimar Dan Carjan, au fost aprobati pentru a fi exclusi trei membri ai organizatiei municipale, cu o larga majoritate de voturi. In consecinta, aceasta decizie democratica a conducerii PNL Mehedinti va fi pusa in aplicare si la nivel central, conform Statutului, in cel mai scurt timp", a spus Vela.

Antonescu confirma: Voi propune excluderea lui Chiliman din partid

Consilier local in Drobeta Turnu Severin, Romica Valcu, s-a plans ca a fost dat afara din partid dupa 15 ani in care a fost membru al PNL.

"Niste baieti care acum au pasit pentru prima data in sediul PNL Mehedinti au decis ca am devenit incomod pentru partid, ca nu mai sunt un liberal autentic. Din punctul meu de vedere, PNL nu mai este un partid liberal, incepe sa semene cu alte partide", a acuzat Valcu.

Decizia de excludere va fi discutata luni in cadrul Delegatiei Permanente a PNL.

BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
#excluderi PNL Mehedinti, #excluderi liberali, #PNL Mehedinti , #excluderi PNL
Comentarii
Poza grob
grob
rank 5
Doamne ce circ! Dupa ce s-au vazut cu sacii in caruta, concediaza
C
Cronos
rank 3
Probabil ii dau afara pe toti cei care n-au colaborat cu vechea