Lupte "de recuzită" în Parlament în ziua moțiunii de cenzură. PNL a montat în plen un banner cu „USR+AUR=PSD” FOTO

Marti, 05 Octombrie 2021, ora 12:081816 citiri
Lupte "de recuzită" în Parlament în ziua moțiunii de cenzură. PNL a montat în plen un banner cu „USR+AUR=PSD” FOTO
Lupta din Parlament se dă pe recuzită FOTO Ziare.com

La primul etaj din plenul Parlamentului a apărut marți, 5 octombrie, un banner cu mesajul „USR+AUR=PSD”, în ziua în care se votează moțiunea de cenzură. Pe holul de la intrarea în sală, PSD a montat un superman „căzut în cap”.

Un banner similar a apărut și săptămâna trecută la fotografia de copertă de pe Facebook a senatorului PNL Alina Gorghiu. Pe fundalul acesteia apar cei trei lideri ai partidelor, Dan Barna, George Simion și Marcel Ciolacu.

Bannerul din Parlament a fost montat cel mai probabil de liberali.

De cealaltă parte, PSD a montat un model al lui Superman, căzut în cap, pe holul din fața plenului Camerei Deputaților în ziua votării moțiunii de cenzură împotriva guvernului Cîțu.

Instalația social-democraților reprezintă o ironie la un videoclip publicat în urmă cu câteva săptămâni de către Florin Cîțu, pe contul său de Instagram.

Videoclipul din Instagram story are 15 secunde și a fost postat cu titlul: "Tehnologia asta". Imaginile îl înfățișează pe Superman într-o acțiune de salvare, însă chipul personajului este editat fiind folosită fizionomia lui Florin Cîțu.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News