Mai cade un lider PNL la pachet cu Cîțu. Cine se luptă pentru funcția de secretar general al partidului

Vineri, 01 Aprilie 2022, ora 10:44 5330 citiri
Dan Vîlceanu la alegerile din 2019 FOTO / Facebook Dan Vîlceanu

Odată cu răsturnarea lui Florin Cîțu din fruntea PNL, Dan Vîlceanu, unul dintre oamenii săi de încredere, va pierde și funcția de secretar general al partidului, și funcția de ministru al Fondurilor Europene, susțin surse liberale pentru ziare.com.

Pentru funcția de secretar general al PNL se luptă Iulian Dumitrescu și Lucian Bode, ambii prim-vicepreședinți ai partidului în acest moment. Funcția de secretar general are mai multă greutate, pentru că asigură un contact permanent cu liderii din teritoriu.

Iulian Dumitrescu și Lucian Bode au strâns cele 40 de semnături din partea președinților de filiale PNL pentru debarcarea lui Florin Cîțu, susțin sursele citate.

Gheorghe Flutur, președintele CJ Suceava, a propus ca viitorul secretar general al partidului să nu fie nici ministru, nici președinte de Consiliu Județean, ci doar om de partid. Conform acestor criterii, nici Iulian Dumitrescu, nici Lucian Bode n-ar putea ocupa funcția de secretar general. Primul e președintele CJ Prahova, al doilea e ministru de Interne.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News